Noutăți și comunicate

Videoclipul Breathelast - Do It Yourself al piesei Lies este online

25 octombrie 2011
Videoclipul Breathelast - Do It Yourself al piesei Lies este online
Trupa Breathelast a făcut disponibil online videoclipul Do It Yourself al piesei Lies ce conține imagini din concertul susținut în data de 20 octombrie 2011 alături de trupa Coma dar și imagini cu niște indivizi cu dinți, care se vor regăsi și în artwork-ul de pe EP-ul trupei, artwork pus la punct de către Dan Cozmuta aka Boyinthecity.



http://youtu.be/bJZFa2gbobo?hd=1


Videoclipul DIY al piesei Lies este lansat în avanpremiera videoclipului la piesa Enemy, videoclip ce a fost realizat de Marius Costache și Florian Ciorica de la Make a Point.

Albumul Breathelast este prevăzut a fi lansat în luna noiembrie a acestui an prin intermediul Metalfan Records Division. Discul a fost produs, mixat și masterizat de Marius Costache (Coins As Portraits, White Walls, Mediocracy, Avatar, Satanochio) - http://www.mariuscostache.ro în Next Dog Studio.

În formația Breathelast activează Mihai Andrei (ex-Crize) și chitaristul Ionut Cojocaru "Karlos" (Crize). Mai multe detalii legate de Breathelast puteți afla accesând pagina oficială de Facebook a grupului.
https://http://www.facebook.com/Breathelast

Sursa : Breathelast


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top