Noutăți și comunicate

Videoclip nou Vita de Vie

1 aprilie 2013
Videoclip nou Vita de Vie
Vita de Vie lanseaza un clip nou pentru piesa "Basul si cu toba mare" - varianta acustica!

Basul si cu toba mare a vazut prima oara lumina zilei in anul 1999 cand a deschis albumul Fenomental, iar acum, dupa 14 ani, se reinventeaza cu un nou sound pe albumul Acustic.

Basul si cu toba mare starneste in continuare zvacniri de emotie iar noul videoclip completeaza piesa perfect.

Larissa Bercea, cunoscuta publicului din show-ul tv "Romanii au talent", uimeste inca o data prin dexteritatea cu care foloseste bara de streaptease, dansul ei fiind nascator de placeri nebanuite si fantezii greu de disimulat. Hedonismul este la el acasa si nu lasa loc niciunui refugiu catre lumea cotidiana. Senzualitatea prezenta in videoclip nu atinge niciodata ridicolul iar scena de final este de o ironie atent studiata, intelectuala si comica in acelasi timp.

Varianta acustica a piesei Basul si cu toba mare este surprinzatoare dar perfect legitima in acest context, regizorii clipului, Costas Ivanov si Radu Aldea, dand dovada de o imaginatie ce atinge paroxismul.

Asa arata Basul si cu toba mare la varsta marilor provocari. Si-a luat buletin si se pregateste de adolescenta.

"Videoclipul a fost regizat de bunii nostri prieteni Costas Ivanov si Radu Aldea. Ei au reusit sa asambleze o echipa intreaga si, cel mai important, sa o convinga pe Larrisa sa filmeze imbracata sumar, 12 ore la 2 grade, intr-o casa neincalzita, in timp ce afara erau 20.

Pe Larissa am remarcat-o la "Romanii au talent" si cu totii am fost de acord ca este fantastica. La fimari a fost extraordinar de cooperanta si si-a facut treaba cu profesionalism.

Legat de prezenta lor in clip, Adrian Despot a declarat: "Costas a primit vestea sec si mi-a zis cu jumatate de gura ca se gandeste la o varianta de compromis. Imediat dupa ce a inchis telefonul cu mine, l-a sunat pe Radu incercand sa se consulte in privinta noilor directive oficiale. Radu, si el implicat 100% in proiect, afland de schimbarea de ultim moment, a rabufnit scotand o aberatie printre dinti. "Bine ma, sa apara! Ii facem trofee vanatoresti si ii punem pe pereti!". Costas a stat trei secunde si a zis: "Asta e! Ii facem trofee vanatoresti si ii punem pe pereti! Radu, esti genial!" Mi-as fi dorit o instantanee cu fata lui Radu in acel moment...dar uite asa am aparut si noi in clipul nostru."

Si nu uitati: "La orice piesa buna care vrea sa stea-n picioare/ E musai sa se-auda basul si cu toba mare."
Vita de Vie - Basul si cu toba mare (acustic) - Official Video:

http://www.youtube.com/watch?v=iWaUPLpTYOE

Acustic, cel de-al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 5 Aprilie, iar evenimentul ce va marca acest lucru este un concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti in data de 8 Aprilie 2013.

Vita de Vie - Acustic a ajuns pe prima pozitie in topul utilizatorilor platformei Zonga.

Albumul Vita de Vie - Acustic este disponibil la pre-comanda, pe iTunes (http://goo.gl/cClFe ) si poate fi ascultat in exclusivitate pe Zonga pana in data de 5 aprilie: https://www.zonga.ro/album/n4le21meytw


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă