Noutăți și comunicate

Videoclip nou Cadaveria: ”La Casa dell'Anima”

19 martie 2023
Videoclip nou Cadaveria: ”La Casa dell'Anima”
Videoclip nou Cadaveria: ”La Casa dell'Anima”
Veteranii scenei horror metal din Italia, CADAVERIA, au lansat videoclipul piesei "La Casa dell'Anima". Piesa face parte din al saselea album al formatiei, "Emptiness", lansat de Time To Kill Records.

Cadaveria a comentat piesa in felul urmator: "In inima mea, de ani de zile mi-am dorit sa scriu o piesa in italiana. Am ezitat permanent, deoarece am facut asociere in mintea mea cu zona punk, gen Negazione, Indigesti sau Nerorgasmo, trupe pe care le ascultam cand eram mica si care nu credeam ca s-ar potrivi cu spiritualitatea si starea de sprit black-dark-gothic din versurile mele. Pasiunea pentru alte culturi, descoperirea samanismului, dar si experientele mele de viata din ultimii cinci ani m-au eliberat totusi de prejudecati. Sunt fericita sa va povestesc acum despre calatoria mea dincolo de trup si timp, unde am fost acompaniata de ritmul tobelor samanice in propria mea limba. O experienta care te curata, impaca si face loc pentru o renastere, totul tradus in imagini de Marçelo, cel care a facut intotdeauna videoclipurile Cadaveria mai spectaculoase cu viziunea sa morbida".

Videoclipul poate fi vazut aici.

Indiferent ca au fost etichetati horror, gothic sau dark metal, un lucru e sigur: in cei 20 de ani de activitate Cadaveria a devenit un etalon al scenei italiene.

Piese "Emptiness":

01 - The Great Journey (04.55)
02 - Shamanic Path (05.10)
03 - Emptiness (05.00)
04 - The Woman Who Fell to Earth (05.52)
05 - Divination (03.07)
06 - Matryoshcada (05.09)
07 - Silver Rain (04.24)
08 - The Cure (04.52)
09 - Life After (04.35)
10 - La Casa dell'Anima (04.55)
11 - The Sky That Screams Above Us (05.33)
12 - * Return (04.04) - Deine Lakaien cover
*bonus track, doar pe vinil

CADAVERIA este alter-egoul Raffaellei Rivarolo, cunoscuta cu numele de scena Cadaveria, una din primele formatii din zona de extreme metal chiar din anii 90.

Trupa a fost formata in 2001 de Cadaveria si tobarul Marçelo Santos. De la primul album, "The Shadows' Madame" (2002) trupa a fost etichetata horror metal. Directia ei muzicala este imbibata cu sunete sumbre si sinistre in care se amesteca black metalul cu heavy, death si gothic. Versurile, intrigante, ermetice si introspective, reflecta sufletul si personalitatea vocalistei Cadaveria.

2021 a fost un an important pentru formatie, odata cu celebrarea a 20 de ani de activitate. O cariera care include 5 albume, cateva reeditari, un EP (cu Necrodeath), un dublu DVD si un suport urias din America Centrala, unde Cadaveria a efectuat o serie de turnee intre 2007 si 2015.

Incepand cu 2012, odata cu lansarea albumelor "Horror Metal" si "Silence", Cadaveria a avut nenumarate aparitii live in Rusia, Germania, Franta, Belgia, Romania, dar si numeroase concerte in Italia alaturi de Cradle of Filth, Arch Enemy si altii.

CADAVERIA a lansat recent o serie de single-uri, care au marcat reintoarcerea trupei dupa o pauza cauzata de necesitatea vocalistei de a se trata de cancer. Aceste piese pot fi ascultate in Spotify Playlist: https://bit.ly/recentsingles

In plus, celel mai recente videoclipuri pot fi vizionate pe YouTube: https://bit.ly/allrecentvideos

Formula actuala:
Cadaveria – voce
Peter Dayton – bas
Marçelo Santos - tobe

CADAVERIA
https://www.facebook.com/cadaveria
https://www.instagram.com/cadaveriaofficial/
https://twitter.com/_Cadaveria
https://www.cadaveria.com/

Time To Kill Records
https://timetokillrecords.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/timetokillrecords/
https://www.facebook.com/timetokillrecords/
https://www.timetokill-records.com/


Evenimente recomandate

Top