Noutăți și comunicate

VH2 deschide concertul Status Quo de la Bucuresti

10 octombrie 2012
VH2 deschide concertul Status Quo de la Bucuresti
Miercuri, 17 octombrie 2012, VH2 va canta in deschiderea concertul pe care trupa Status Quo il va sustine pentru prima data in Romania, concert ce va avea loc la Sala Palatului. Concertul de la Bucuresti este organizat de Emagic si prezentat de Volksbank.

Infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, VH2 este cu siguranta una dintre cele mai iubite si apreciate trupe romanesti din ultimii 25 de ani. Celor doi li s-au alaturat ulterior Catalin Tuta Popescu - keyboards, backing vocals, Razvan "Lapi" Lupu - tobe, backing vocals, Vladimir Pocorschi - lead guitar, backing vocals, Eugen'"Soe" Sonia - bass, Catalin "Teava" Catoiu - percutie. Primul single al trupei, "Trece vremea", a fost extrem de bine primit de public, precedand aparitia primului albumul VH2, "Greatest Hits". Materialul a fost reediat un an mai tarziu, sub numele "Daca n-ai iubi", incluzand, alaturi de single-ul omonim, piese precum "Fiecare zi fara tine", "Mai stai", "Nu-mi mai pasa". Anul trecut, trupa a lansat un nou material discografic, numit "2-VH2", acesta incluzand zece piese si un radio edit ca bonus track, urmand ca toamna aceasta sa ofere publicului sau si un album live. Tot in 2011, VH2 a fost aleasa pentru a deschide concertul sustinut de Roxette la Bucuresti, anul acesta fiind prima optiune a britanicilor de la Status Quo pentru a canta inaintea show-ului lor de la Sala Palatului.

Evenimentul va avea loc pe 17 octombrie 2012, biletele fiind disponibile la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 95, 160, 225, 285, 385 lei. Acestea se pot comanda online, de pe site-ul http://www.Myticket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si la Sala Palatului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top