Noutăți și comunicate

Vezi noul videoclip live Trooper alături de Orchestra Simfonică Muntenia

12 iunie 2019
Vezi noul videoclip live Trooper alături de Orchestra Simfonică Muntenia

Trooper a lansat un videoclip live pentru celebra piesă "Destin" apărută inițial pe albumul "Ștefan cel Mare - Poemele Moldovei". Varianta care însoțește videoclipul a fost realizată alături de Orchestra Simfonica Muntenia dirijată de Daniel Jinga. "Destin" este ce-a de-a doua piesă dintr-o serie de șase ce vor apărea pe canalul oficial de YouTube al formației. Toate au fost filmate în cadrul unui concert special ce a avut loc la Târgoviște în luna mai a acestui an.

https://www.youtube.com/watch?v=Vut7OQ0h20Y

După nouă albume de studio lansate în decursul a 17 ani, Trooper pregăteste lansarea unui material "best of". "Strigăt: Best of 2002 - 2019" va apărea în format dublu CD, dublu vinil și digital. Cele 17 piese alese sunt remixate și remasterizate de celebrul inginer american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) în studioul în care a fost lucrat și "Ștefan cel Mare - Poemele Moldovei". Majoritatea materialului a fost reimprimat pentru a avea uniformitate și o calitate superioară a sunetului. Concertul de lansare va avea loc în data de 21 decembrie în clubul Quantic din București. Se pun în vânzare 850 de bilete, fără nicio varianta de suplimentare. Există doar 30 de bilete la categoria VIP.

Biletele au următoarele prețuri:

  • 30 de lei - în presale;
  • 50 de lei - în ziua concertului;
  • 100 de lei (sold out) - categoria VIP: include un tricou Trooper, poster semnat, poză individuală cu trupa, participare la probele de sunet, intrare în sală cu 30 de minute înainte de deschiderea oficială a ușilor.

Cei cu Golden Card au acces gratuit la concert.

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 750 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks

Site - www.trooper.ro

Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/

YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQAEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă