Noutăți și comunicate

Vaya Con Dios revine la Bucuresti cu „Farewell Tour”

5 octombrie 2014
Vaya Con Dios revine la Bucuresti cu „Farewell Tour”
Duminică, 5 octombrie 2014,  Vaya Con Dios revine la București cu "Farewell Tour" intr-un concert la Sala Palatului. Organizator: Events.La începutul anului 2013, Vaya Con Dios își anunța retragerea din activitate printr-un megaturneu internațional, "Farewell Tour". Inițial planificat să dureze un an, turneul s-a prelungit, la cererea fanilor din întreaga lume, și noi și noi date s-au adăugat, unele peste altele, calendarului inițial al trupei belgiene. E greu să spui adio scenei. Mai ales în țările latine, unde Vaya con Dios are parte de unele dintre cele mai primitoare și entuziaste săli din întreaga lume. Astfel că belgienii au hotărât să mai adauge încă o dată în România calendarului lor din 2014. La decizia lor a contribuit mult și reacția românilor. "Am primit nenumărate mesaje de la fani cu întrebarea dacă n-am putea să îi mai aducem măcar o dată aici. Am profitat de prelungirea turneului de adio, așa că, pe 5 octombrie, la Sala Palatului, va fi "Farewell song" Vaya Con Dios!" spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Site-ul oficial vayacondios.info anunță că turneul mondial va lua final în octombrie, în Belgia. Ultimele două concerte din cariera Vaya Con Dios vor avea loc pe 24 octombrie la Antwerp și pe 25 octombrie la Bruxelles. În total, trupa Vaya Con Dios a înregistrat până acum vânzări ce depășesc 7 milioane de albume și 3 milioane de single-uri.

Pe 5 octombrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele intră în vânzare începând de astăzi, 4 iunie, și sunt disponibile la prețurile de 135, 170, 230, 300 și 400 de lei (Vip), în funcție de distanța față de scenă. Tichetele se pot cumpara online pe http://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Un eveniment recomandat de Prima Tv și Magic Fm. Parteneri: Tvh, Tv City, Ziare.com, 220.ro, Port.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Bestmusic.ro, Media Image, MediaIQ, Unirea Shopping Center, The Light Cinema.

Sursa : Events
http://www.events.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă