Noutăți și comunicate

Váthos lansează videoclipul 'Burning Red'

18 februarie 2024
Váthos lansează videoclipul 'Burning Red'
Trupa Váthos a lansat videoclipul "Burning Red ". Premiera videoclipului va avea loc duminică, 18 februarie 2024, de la ora 16:30, pe canalul de YouTube al trupei!

Burning Red ” este o melodie încărcată de emoție și evocatoare, care îi duce pe ascultători într-o călătorie prin peisajul intens al rămas-bunului, pierderii și luptele de a îmbrățișa o soartă incertă. Versurile pictează o imagine vie a unei plecări emoționante, marcată de scânteia unei povești pierdute și de eroziunea tăcută a credinței.

Videoclipul este realizat (concept, montaj, editare) de catre Ramona Marianti Bîrcă, ce a absolvit Universitatea Națională de Artă, Facultatea de Arte Plastice, master în departamentul Foto-Video Procesare Computerizată a Imaginii, în colaborare cu Alexandra Crusoveanu care studiază la Școala de Artă București, secția de Artă Fotografică, aducând o parte din echipamentul tehnic.

Piesa este gândită de Radu ca un duet, găsindu-și potrivirea vocală alături de Alexandra Romina Paduraru, fiind oglinda lui sufletească, cunoscându-i liniile și temele lirice, ce denotă alegerea excelentă pentru această melodie.

Ideea din spatele videoclipului

În inima unei păduri întunecate, Vrăjitorul Duc săpa grăbit o groapă adâncă. Adâncurile pământului păreau să ascundă un secret, iar o relicvă străveche - o bucată dintr-un lănțișor - a fost adusă la lumină. Cu această descoperire, a eliberat accidental un spirit malefic dintr-o altă lume.

3. Váthos lanseaza videoclipul 'Burning Red'Pășind fără zgomot, Spiritul malefic s-a strecurat în pădure, iar acolo, în întuneric, văzu ceva strălucitor: o floare se transforma într-o fată frumoasă și i-a stârnit curiozitatea. Între ei s-a născut o dragoste neașteptată, dar pericolul se ascundea în umbra acestei idile. Vrăjitorul Duc, plecând în căutarea celorlalte două bucăți ale relicvei, nu știa că un vis întunecat urma să învăluie floarea și să o ducă în lumea Spiritului malefic.

Vă lăsăm pe voi să descoperiți toată povestea: https://youtu.be/NO5xLJde7FU
Personaje:
  • Vrăjitorul: Ducul
  • Floarea: Dany Ice
  • Spiritul: Mannequin
  • Povestitorul: Radu Alexandru
  • Performerii: Duoreikon
  • Oglinda sufletească: Alexandra Romina Paduraru
Locație: Romania
Filming, editing by Ramona Marianti Birca.
Assistant: Alexandra Crusoveanu
Assistant: Alexandra Romina Păduraru

4. Váthos lansează videoclipul 'Burning Red'Photo by Alexandra Romina Paduraru


Vezi aici fotografii de la concertul de lansare a videoclipului Burning Red, ce a avut loc pe 16 februarie 2024, în The Pub Universității.

Despre Váthos

Din adâncurile Vathosiene, lumea întunecată nu își găsește explicația în sfera normalului. Trupa de post melodic metal îi are ca protagoniști pe:
  • Radu – vocal
  • Ducu – chitară
  • Mannequin – chitară
  • Dany Ice – bass
Instagram: https://www.instagram.com/vathos.official/
YouTube: https://www.youtube.com/@vathos
Credit foto: Ramona Marianti Birca


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top