Noutăți și comunicate

Vara asta prinzi doua locuri la OST FEST la pret de unul, cu carnetul de elev sau student!

6 iunie 2012
Vara asta prinzi doua locuri la OST FEST la pret de unul, cu carnetul de elev sau student!
A inceput vara cu planuri de vacanta, cumparaturi, concerte si multe alte tentatii, iar toata lumea se gandeste sa arunce intr-un colt carnetul de elev sau student. Organizatorii OST FEST va sfatuiesc sa nu uitati locul in care ati aruncat carnetele, intrucat sase zile le puteti folosi sa achizitionati cu ele bilete la festivalul OST FEST ce se va desfasura in perioada 15-17 iunie la Romexpo.

De miercuri (6 iunie) pana luni (11 iunie), vino cu carnetul de elev/student la Libraria Eminescu (Bulevardul Regina Elisabeta nr 16, langa Universitate), la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter) sau la sediul Project Events din Strada Comana nr 11, cumpara un bilet sau un abonament la Gazon si primesti unul gratuit!

Pretul unui BILET la Gazon pentru fiecare din cele 3 zile de festival este: 90 lei.
Pretul unui ABONAMENT la Gazon valabil pentru toate cele 3 zile de festival este: 150 lei.

Daca doresti sa profiti de promotie dar nu esti din Bucuresti, exista posibilitatea de a trimite un mail cu datele tale, numarul de telefon si o copie dupa carnetul de elev/student la adresa: florin@biletoo.ro, iar reprezentantii Biletoo se vor ocupa de livrarea biletelor sau abonamentelor catre tine.

Nu uitati, doar in perioada 6-11 iunie puteti achizitiona cu carnetele de elevi/studenti un bilet sau un abonament la Gazon la festivalul OST FEST si primiti unul gratuit, in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), Libraria Eminescu (langa Universitate), sediul Project Events (Str. Comana nr. 11)!

In fiecare zi a festivalului pe scenele de la Romexpo vor concerta cele mai tari trupe: Motley Crue, Megadeth, Manowar, Motorhead, Europe, Dimmu Borgir, W.A.S.P, Trooper, OverKill, HollyHell, Lake Of Tears,  Exodus,  Addiction, Finsterforst, Infected Rain, Metrock, Mystery, Psychogod, Steelborn, Syn Ze Sase Tri, Tiarra, White Walls, Armies of Enlil, Desant, Reborn,  Claymore, Code Red, Gothic, Incipient, Khors, Shifting Sands, Thornafire, Voodoo, Warchant.

Festivalul OST Fest va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top