Noutăți și comunicate

Vanzare record la biletele Vunk in Orasul Minunilor

27 august 2014
Vanzare record la biletele Vunk in Orasul Minunilor
Aproape 40% dintre biletele spectacolului Vunk in Orasul Minunilor au fost vandute inca inainte ca trupa sa anunte conceptul show-ului, ca urmare a succesului pe care-l inregistreaza baietii, dar si a unei campanii inteligente de pre-sale.   Lansat in 2 etape (30% discount pentru fani, campanie desfasurata timp de o luna) si 15% (campanie valabila pana la 3 septembrie), pre sale-ul se suprapune peste istoricul trupei pentru spectacolele din acest an (toate concertele Vunk din acest an s-au desfasurat cu casa inchisa).Vunk in Orasul Minunilor va avea o inovatie mondiala din punct de vedere al proiectiilor video si va fi primul concert al unei trupe din Romania cu sunet surround, ca la cinema. In afisul de promovare facut public in urma cu doar citeva zile, cei patru membri ai trupei sunt transformati in eroi care amintesc de benzile desenate.

Vunk in Orasul Minunilor, o poveste de concert, va fi o productie care va depasi cu mult desfasurarea de forte din precedentul show al trupei care a avut loc la Sala Polivalenta, desemnat de presa de specialitate drept "cea mai mare productie indoor a unei trupe romanesti".

Pana pe 3 septembrie, fanii pot cumpara bilete cu o reducere de 15% la suta fata de pretul normal al biletelor. Biletele sunt disponibile in retelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghiseele Postei Romane, la casa de bilete a Salii Palatului si online pe http://www.iabilet.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top