Noutăți și comunicate

Valeria Stoica va deschide concertul Passenger de la Arenele Romane

2 aprilie 2023
Valeria Stoica va deschide concertul Passenger de la Arenele Romane
Concertul Passenger din 9 aprilie 2023, de la Arenele Romane, va fi deschis de catre Valeria Stoica.

Valeria Stoica este o cântăreață și compozitoare indie din Republica Moldova, stabilită în București. Sound-ul ei este cald și tandru, influențat de conexiunea profundă cu natura, unde Valeria și-a petrecut cea mai mare parte în copilărie.
A început să cânte la chitară la 9 ani, dar și-a descoperit vocea la 16 ani, după ce a ascultat artiști indie internaționali și a început să posteze cover-uri pe platformele de streaming. A atras atenția unor case de discuri din România, iar apoi s-a mutat la București pentru a-și putea produce primul ei album.
În prezent, Valeria își compune propria muzică, iar în 2020 a lansat albumul de debut intitulat "I Don't Like Roses", care a fost o surpriză pentru publicul local și internațional. Acum lucrează la cel de-al doilea album, pe care vrea să-l lanseze anul acesta, cu un sound mai dinamic, mai matur.



PASSENGER concertează pentru prima oară la București, la Arenele Romane, pe 9 aprilie 2023!

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său de scenă - PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul “Let Her Go” s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional, având acum peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube.

Biletele pot fi achiziționate aici: https://tickets.emagic.ro/bilete-concert-passenger-la-arenele-romane-68727/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top