Noutăți și comunicate

Utima saptamana cu bilete la preturi reduse pentru Stelele rockului romanesc

28 martie 2016
Utima saptamana cu bilete la preturi reduse pentru Stelele rockului romanesc
Primavara aduce o mare surpriza pentru iubitorii muzicii rock din Romania: dupa doi ani, concertul Stelele Rockului Romanesc revine pe scena Arenelor Romane din Bucuresti. Pe 16 aprilie 2016, de la orele 20:00 vom asista la o premiera: pentru prima data pe aceeasi scena vor urca unele dintre cele mai importante formatii ale momentului din Romania: Trooper, Bucovina, Altar, Negura Bunget, Luna Amara si Truda vor oferi iubitorilor muzicii rock din Romania o seara de neuitat, un eveniment pe care niciun ascultator de muzica rock nu are voie sa-l rateze. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru si il va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix.

Ca urmare a interesului mare pentru acest eveniment, organizatorii au hotarat prelungirea promotiei pentru biletele puse in vanzare. Doar in aceasta saptamana mai sunt disponibile bilete la pretul de 60 de lei. Cei care si-au achizitionat deja bilete sau o vor face saptamana aceasta pot castiga, prin tragere la sorti, 10 backstage pass-uri care includ: accesul la probele de sunet, accesul in backstage, fotografii si autografe de la membrii trupelor de pe afis. Incepand cu data de 04.04.2016, biletele vor costa 70 de lei, iar in ziua evenimentului vor putea fi achizitionate la pretul de 90 de lei.

Biletele se pot achizitiona de pe http://www.iabilet.ro, magazinul Muzica, reteaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agentiile Perfect Tour, statia de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe si de la cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay, http://www.eventim.ro si in reteaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Carturesti si Humanitas.

Organizator: Kompas Events http://www.kompasevents.ro // http://www.facebook.com/kompasevents

Parteneri: Ciuc Premium, Rock FM, Romania TV


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top