Noutăți și comunicate

Up To Eleven - 30 Anniversary tribute show - Nirvana MTV Unplugged in New York

17 februarie 2024
Up To Eleven - 30 Anniversary tribute show - Nirvana MTV Unplugged in New York
Cei din Up To Eleven revin pe scenă cu tributul Up To Nirvana, sărbătorind cu un show memorabil cei 30 de ani de la lansarea celebrului MTV Unplugged în New York.

Tributul aniversar se va desfășura sub forma unui mini-turneu, iar startul va avea loc în București sâmbătă, pe 17 februarie 2024, la The Pub Universitatii, unde Mircea, Bob, Liviu și Tavi vor parcurge integral setlistul iconic din 1994, alături de Iulia Gheorghe la violoncel, Alex Purje si Robert-Nicolas Pița la voce.

Show-ul tribut Up To Nirvana - MTV Unplugged in New York - 30 Anniversary va ajunge în această primăvară și în Brașov, Craiova, Sibiu și Cluj-Napoca.
  • Brașov, AftărHours - joi, 4 aprilie 2024
  • Craiova, Cult Music Club - vineri, 5 aprilie 2024
  • Sibiu, Love Bar - vineri, 10 mai 2024
  • Cluj-Napoca, Hardward Pub - sâmbătă, 11 mai 2024
2. Up To Eleven - 30 Anniversary tribute show - Nirvana MTV Unplugged in New YorkUp To Eleven a inceput să se afirme în 2012, an în care lui Laurențiu Vârlan (chitară), Liviu Popescu (bass) și Bogdan Moleșag (tobe) li s-a alăturat la voce (și a doua chitară) Mircea Petrescu, aceasta fiind formula în care în 2014 au lansat via Universal Records România primul album, "Ce simți".

Proiectul Up To Nirvana a prins contur în 2013 și a ajuns în foarte scurt timp unul dintre cele mai îndrăgite trupe-tribut autohtone, funcționând neîntrerupt până în momentul tragediei din Colectiv. În 2023, dupa 8 ani de pauză, Mircea, Bob & Liviu refac proiectul alaturi de Octavian Trică (Tragic, ex The Sonic Taste) la chitara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top