Noutăți și comunicate

Unplugged Friday cu Andrei Ion pe terasa Hard Rock Cafe

23 iunie 2017
Unplugged Friday cu Andrei Ion pe terasa Hard Rock Cafe
Vineri, 23 iunie 2017, de la ora 22:00, sunteti invitati la Hard Rock Cafe pentru concertul acustic al lui Andrei Ion.

Intrarea este libera.Odata cu sosirea zilelor toride Hard Rock Cafe da startul serilor acustice. Pentru un inceput perfect de week-end vino in fiecare vineri, de la ora 22, sa iti iei portia de muzica, voie buna si deconectare la Unplugged Friday by Aperol! Vei asculta cele mai iubite melodii din topurile internationale, reorchestrate in varianta acustica si te vei bucura de o seara in aer liber, cocktailuri racoritoare si atmosfera de vacanta.

Cunoscut publicului de la Vocea României, Andrei Ion deschide seria de concerte Unplugged Friday cu o selectie de piese rearanjate acustic - “All Of Me” (John Legend ), „Liquor Store Blues (Bruno Mars), „Soulstorm” (Patrice), „No Diggity” (Chet Faker), „Shape of You” (Ed Sheeran) si multe alte piese de suflet, interpretate cu multa caldura de cel supranumit „Vocea de catifea a Romaniei".

In formula ce va concerta pe terasa Hard Rock Cafe ii regasim pe: Andrei Ion - voce, Mircea Pvilcu "Zen" - pian, Vlad Vedes - chitara acustica.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top