Noutăți și comunicate

Universal Music Romania semneaza cu Scarlet Aura

29 iulie 2020
Universal Music Romania semneaza cu Scarlet Aura
Universal Music Romania, in parteneriat cu Silver City Records, anunta semnarea unui contract de distributie digitala globala cu Scarlet Aura.

Trupa Scarlet Aura, aparuta pe scena metal in 2014, a semnat un contract worldwide cu Universal Music Romania pentru cel de-al saselea album, ce va fi lansat in 2021, odata cu turneul pe care trupa il va sustine alaturi de Primal Fear si Freedom Call. Universal Music Romania se va ocupa de distributia digitala exclusiva la nivel mondial, dar si de distributia fizica a albumului la nivel national, in timp ce Silver City Records va administra productia si distributia fizica a materialului la nivel international.

Acest album reprezinta cea de-a treia si ultima parte din cadrul "The Book Of Scarlet", continuand trilogia conceptuala ce a inceput in 2019, si care include deja doua albume ce se bucura de mare succes: "Hot'n'Heavy" (2019) si "Stormbreaker" (2020), materiale ce sunt acompaniate de volume fantasy scrise de vocea trupei, Aura Danciulescu. Scarlet Aura propune astfel o noua tendinta in scena metal, si anume aceea de a avea un album muzical lansat imprena cu o carte printata ce contine povestea lui Scarlet, dar si versurile melodiilor, un concept unic pentru un artist rock/metal.

De la castigarea concursului international "The Black Sea Battle Of The Bands", din cadrul Kavarna Rock Fest din 2014 din Bulgaria, Scarlet Aura a devenit un nume pe scena metalului european prin showurile puternice, mesajele directe si printr-un heavy metal de calitate. Trupa a sustinut turnee internationale alaturi de nume ca Rhapsody Of Fire, Tarja, Angra, Beast in Black sau Soto, a lansat albume foarte apreciate de fanii de pretutindeni si continua sa isi demonstreze locul pe scenele mari, an dupa an, devenind cunoscuta si iubita de catre publicul larg.

Universal Music Romania declara:
Suntem bucurosi sa colaboram din nou cu Scarlet Aura, o trupa care si-a dovedit, de-a-lungul anilor, talentul, inventivitatea, munca asidua si dedicarea fata de ceea ce iubeste cel mai mult: muzica metal!


Scarlet Aura, referitor la semnarea cu Universal:
Alaturi de Silver City Records punem umarul sa intarim scena muzicii metal dupa un an aproape devastator si suntem fericiti ca avem un partener in Universal Music Romania pentru asta! Ne vedem la concerte!


Componenta Scarlet Aura:
Aura Danciulescu - voce
Mihai Danciulescu - chitara, voce
Rene Nistor - chitara bass, voce
Sorin Ristea - tobe

SCARLET AURA online:
http://www.scarletaura.net/
https://www.youtube.com/ScarletAura
https://www.instagram.com/scarlet_aura_/
https://web.facebook.com/scarletaura
https://twitter.com/Scarlet_Aura_


Evenimente recomandate

Top