Noutăți și comunicate

Uniti pentru Johann - concert caritabil cu Dirty Shirt, Bucovina si Bucium in Quantic

10 martie 2024
Uniti pentru Johann - concert caritabil cu Dirty Shirt, Bucovina si Bucium in Quantic
Trupele Dirty Shirt, Bucovina și Bucium vor susține un concert în Club Quantic din București, duminică, 10 martie 2024, în cadrul evenimentului caritabil Uniti pentru Johann.


Informații despre 'Uniti pentru Johann'

Acest concert este unul caritabil, pentru fratele nostru Johann Hentz, care, acum mai mult decât oricând, are nevoie de puținul pe care și-l permite fiecare. Johann a fost recent diagnosticat cu o boală foarte gravă, iar încercările de a-l vindeca presupun o sumă importantă... de aici apelul pe care îl facem noi, Bucium + Bucovina + Dirty Shirt, la solidaritatea și implicarea voastră.

Cam știm toți cum stăm cu unitatea în rândurile noastre... doar că se dovedește adesea că atunci când e vorba de o situație foarte dificilă, reușim totuși să strângem rândurile. Acesta este unul din acele momente în care putem arăta că ne pasă unii de alții, cu atât mai mult cu cât acum putem ajuta un frate muzician.

Afișul final, linkul către biletele pentru acest concert, precum și alte detalii urmează în scurt timp. Mulțumiri calde merg și către Quantic, care a sărit în ajutorul nostru imediat și ne oferă gratis tot sprijinul logistic din club.

Până apar biletele, doritorii îl pot ajuta pe Johann Hentz donând direct in contul lui.
Gasiti toate detaliile aici.


Evenimente recomandate

Top