Noutăți și comunicate

Underground Metal Resistance editia a 3-a in Question Mark

13 - 16 martie 2014
Underground Metal Resistance editia a 3-a in Question Mark
Intre 13 - 16 martie 2014, Cavalleria Extreme Division va invita la noua editie a festivalului Underground Metal Resistance dedicat scenei autohtone in Question Mark din Bucuresti.

Underground Metal Resistance revine pentru a 3-a editie cu un concept imbogatit si cu o locatie noua. Timp de 4 zile in luna martie a acestui an, fanii trupelor romanesti underground sunt invitati sa participe la seria de concerte si de party-uri speciale.

Fiecare zi a festivalului va reprezenta o anumita arie de stiluri a undergroundului, serile fiind denumite intr-un mod sugestiv - Warm Up, Chaos, Urban si Dream.

Informatii mai detaliate despre line-up si pretul biletelor vor fi facute publice in scurt timp.

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput - festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Odata cu editia a 3-a UMR Fest, Cavalleria Events lanseaza branch-ul Extreme Division sub egida caruia vor fi prezentate toate evenimentele legate de metal. Mai multe informatii pot fi gasite pe pagina oficiala de facebook http://goo.gl/kiRwbT

Underground Metal Resistance Community
http://goo.gl/y20LVb

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/699917306714933


Evenimente recomandate

Top