Noutăți și comunicate

Underground Metal Resistance August Assault in Club Fabrica

6 august 2015
Underground Metal Resistance August Assault in Club Fabrica
Joi, 6 august 2015, sunteti asteptati in Club Fabrica unde are loc Underground Metal Resistance August Assault cu E-Force, Akral Necrosis, Spinecrusher si Concurrency in Knowledge. Ofensiva incepe de la ora 20:00. Support: 15 Ron.Programul serii:

19:00 - Public access
20:00 - Concurrency in Knowledge
20:45 - Spinecrusher
21:40 - Akral Necrosis
22:45 - E-Force

Pagina evenimentului pe FB: https://www.facebook.com/events/103545036659892/

Publicul va gasi in cadrul evenimentul si un merch stand oficial al trupelor participante.E-Force, formatia condusa de Eric Forrest (ex-frontman al legendarului grup Voivod), va sustine un turneu de promovare al noului album Demonikhol, lansat in urma cu o luna. In turneu, E-Force se opresc si la Bucuresti cu un show in Fabrica, unde se vor intersecta cu black thrasherii de la Akral Necrosis, aflati de asemenea in turneu la acea data.

In 2015, E-Force revine cu un nou album conceptual intitulat “Demonikhol”, avand ca subiect central alcoolul si distrugerile de toate felurile pe care acesta le poate produce. Din punct de vedere muzical, E-Force a devenit o infernala masina de tocat, alimentata de riff-uri acute si incisive ce sustin asaltul vocal al lui Eric, caruia i s-au alaturat ca invitati speciali Antonello Giliberto, Tomas Skorepa(exorcizphobia), DanBaune(monument), Vincent Agar, Rob Urbinati(Sacrifice).

https://www.youtube.com/watch?v=T5LAc1t2UEE

Akral Necrosis se vor afla in mijlocul turneului Black Initiatic Mass in care se vor opri si la Carpathian Alliance Metal Festival 2015. In paralel trupa pregateste lansarea unui split cu Marchosias pentru toamna acestui an.

https://www.youtube.com/watch?v=GjG7eE5EbjQ

Spinecrusher au acceptat invitatia de a se alatura din nou initiativei Underground Metal Resistance, luand o pauza de la pregatirile pentru albumul de debut pe care il vor lansa in curand.

Tanara trupa Concurrency in Knowledge intregesc line-upul serii cu o doza zdravana de sonoritati extreme inradacinate in death metal.

Underground Metal Resistance a luat nastere in 2011 cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si sa demonstreze ca trupele romanesti merita toata atentia publicului, fara a lasa deoparte posibilitatea de a avea invitati speciali de afara, tot din segmentul underground. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă