Noutăți și comunicate

„Un pas inainte” – concert pentru George Patranoiu la Beraria H

4 decembrie 2015
„Un pas inainte” – concert pentru George Patranoiu la Beraria H
Duminică, 6 decembrie 2015, Ioan Gyuri Pascu se alătură artiștilor care vor concerta la Berăria H în cadrul spectacolului „Un pas înainte”. Taxi, Sarmalele Reci, Pact by Leo Iorga și Adi Ordean, Tudor Turcu & Band, Gyuri Pascu, Vlady Cnejevici & Teo Boar, Victor Solomon & Florian Stoica, împreună cu alți invitați surpriză vor susține recitaluri pentru colegul lor, George Pătrănoiu. Spectacolul va fi prezentat de prezentat de Laura Stone și de Dragoș Silvestru și este organizat de Fundația „Întotdeauna un pas înainte”, Asociația „Amici della Musica” și Berăria H.

Toate încasările vor fi donate lui George Pătrănoiu.George Pătrănoiu este unul dintre cei mai talentați chitariști din România. A activat în trupele Taxi (membru fondator), Schimbul 3, Metrock, Raza și Act.

A interpretat Simfonia 40 de Mozart, împreună cu Orchestra Simfonică a Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Brăila: https://www.youtube.com/watch?v=L_1Cm0mfIxg.

A susținut un workshop pentru Jackson’s Guitars: https://www.youtube.com/watch?v=M3eCTuxFWrE.

A fost unul dintre cei 4 chitariști selectați pentru a susține ”Guitaromania”.

George Pătrănoiu suferă de cancer amigdalian cu multiple metastaze și are nevoie de susținere psihică, dar și materială pentru a putea trece prin intervențiile medicale la care este supus.

Participarea la spectacol reprezintă nu numai prilejul de a asculta muzică bună într-un spațiu primitor, ci și o faptă bună, un gest de susțininere pentru unul dintre cei mai buni chitariști din România. George Pătrănoiu are nevoie de gânduri bune.Biletele costă 25 de lei și s-au pus în vânzare prin http://www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe Calea Moșilor, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour, și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara). Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Berăria H invită publicul începând cu orele 18, urmând ca evenimentul să ia startul în jurul orei 20.

Rezervările se fac la:
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteți un SMS cu numele și noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro.


Evenimente recomandate

Top