Noutăți și comunicate

Un pas inainte - concert la Beraria H

6 decembrie 2015
Un pas inainte - concert la Beraria H
Duminică, 6 decembrie 2015, fundația „Întotdeauna un pas înainte”, Asociația „Amici della Musica” și Berăria H organizează la Berăria H, concertul anual prin care îndeamnă lumea să facă fapte bune. Evenimentul se află la a doua ediție, iar organizatorii își propun să îl transforme într-o tradiție.



Vor susține recitaluri Taxi – una dintre cele mai iubite trupe din România, Sarmalele Reci – un grup longeviv, cu mesaje mereu actuale, Pact by Leo Iorga și Adi Ordean – o trupă ce are în repertoriu hituri fredonate de generații, Tudor Turcu & Band – câștigător al concursului X Factor, finalist la Eurovision, Vladi Cnejevici & Teo Boar – doi muzicieni de excepție, într-o formulă inedită, Victor Solomon & Florian Stoica – semnatarii cântecului „Un pas înainte”.



Evenimentul, prezentat de Laura Stone și de Dragoș Silvestru, îi este dedicat chitaristului George Pătrănoiu, aflat într-o stare de sănătate foarte îngrijorătoare.

Biletele costă 25 de lei și s-au pus în vânzare prin http://www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe Calea Moșilor, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour, și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara). Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Berăria H invită publicul începând cu orele 18:00, urmând ca evenimentul să ia startul în jurul orei 20.

Rezervările se fac la:
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteți un SMS cu numele și noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top