Noutăți și comunicate

Ultimul concert byron din 2013, in Puzzle Club din Bucuresti

21 decembrie 2013
Ultimul concert byron din 2013, in Puzzle Club din Bucuresti
Sambata, 21 decembrie 2013, byron vor urca de la ora 22:00 pe scena din Club Puzzle fara nimic pregatit in prealabil, gata de a-i surprinde pe cei din public si lasandu-se ei insisi surprinsi de ce o sa iasa!

Pretul unui bilet va fi de 30 de lei.
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle



Daca va era dor de o seara de improvizatie muzicala marca byron, avem vesti bune: baietii reincep seria de experimente, giumbuslucuri si nebunii live Impromptu! In plus, de data asta nu vor experimenta singuri ci avandu-l ca invitat special pe Suedezu' de la Partizan!

byron Impromptu este orice altceva decat un concert obisnuit byron. Nu va exista un playlist, nu vor exista piese repetate in avans, totul se va intampla direct pe scena. Va fi ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu explorari muzicale live, glume si piese interpretate in versiuni inedite, incropite pe loc.

In concertele Impromptu, byron pun la bataie tot ce stiu - fiecare membru al trupei a ajuns sa cante la cel putin un alt instrument decat cel care l-a consacrat (imaginati-vi-l pe Dan la tobe, pe 6fingers la bass, pe Danut la clape sau pe Dome la chitara electrica: s-a intamplat), iar instrumentele muzicale folosite includ dar nu se limiteaza la chitare acustice, chitare electrice, bass, clape, tobe, percutii, acordeon, flaut, glockenspiel, melodica si chiar si un laptop. Buna dispozitie este garantata, interpretarile ireprosabile mai putin :)



byron:
Dan Byron - voce, chitara, flaut
6fingers - clape, chitara, voce
Laszlo Demeter - bass
Dan Georgescu - tobe

Web: http://www.byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos



Sursa : Overground Music
http://www.overground.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top