Noutăți și comunicate

Ultimele zile in care Promusic Events si Maximum Rock iti platesc biletul

7 iulie 2011
Asa cum v-am obisnuit deja la precedentele evenimente, Promusic Prod. & Events si Revista Maximum Rock (organizatorii concertelor U.D.O. si Amon AmarthAs I Lay Dying - SepticFlesh) vin in intampinarea fanilor care isi achizitioneaza bilete in avans la aceste concert.

Au mai ramas 4 zile in care noi iti platim biletele de concert!

1-Ultimelezileincarenoiiti_69928.jpg     2-Ultimelezileincarenoiiti_68961.jpg

Cumpara un bilet la concertele U.D.O. sau Amon Amarth - As I Lay Dying - Septicflesh pana la data de 10 iulie 2011, trimite numele tau si codul de bare la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: bilet concert), specifica concertul la care ti-ai achizitionat bilet si poti fi unul / una dintre cele 10 persoane carora organizatorii le plateste (le returneaza banii pe) biletul de concert!  Cei interesati pot participa la acest concurs atat cu bilet pentru concertul U.D.O. cat si pentru concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - SepticFlesh.

La concurs pot participa si persoanele care si-au achizitionat deja bilele la unul din concertele de mai sus.

Castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina in data de 11 iulie, iar banii pe biletele castigatoare se returneaza la intrarea in sala de concert.

Reamintim ca in acest moment biletul pentru concertul U.D.O. se poate achizitiona la pretul de 65 lei iar cel pentru concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - SepticFlesh la pretul de 78 lei.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

U.D.O., formatia germana condusa de Udo Dirkschneider (fosta voce a formatiei Accept), va sustine primul concert la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album discografic intitulat "Rev Raptor", lansat de catre AFM Rec. in data de 20 mai 2011. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator - Nelu Brindusan), va avea loc in data de 17 noiembrie la The Silver Club din Bucuresti.  Mai multe amanunte pe: http://www.promusicprod.ro/udo.

AMON AMARTH va ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Promusic Events si revista Maximum Rock in cadrul turneului european "Surtur Rising Tour". Evenimentul va avea la Arenele Romane din Bucuresti (intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) in ziua de sambata, 19 noiembrie 2011. Suedezii ii vor avea invitati in cadrul acestui turneu pe americanii de la AS I LAY DYING si grecii de la SEPTICFLESH.  Mai multe amanunte pe: http://www.promusicprod.ro/amonamarth.

Sursa: PM / MR Crew


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top