Noutăți și comunicate

Ultimele zile de presale la Metalhead Meeting, Arenele Romane

20 septembrie 2014
Ultimele zile de presale la Metalhead Meeting, Arenele Romane
Metalhead Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de "Metalhead 10 ani", editie ce va avea loc in data de 27 septembrie 2014, la Arenele Romane din Bucuresti. Trupele ce vor concerta la acesta editie sunt Paradise Lost, Finntroll, God, Hatesphere, Bloodway, Profane Omen si Tiarra.Va reamintim ca mai sunt doar trei zile de presale la Metalhead Meeting 2014 Bis, in care biletele se pot cumparata la pret redus, din data de 21 septembrie acestea urmand sa se scumpeasca. Preturile biletelor sunt urmatoarele:

Acces General:
- 80 de lei
- 100 lei (pana pe 21 septembrie)

Golden Circle
- 110 lei
- 130 lei (dupa 21 septembrie)

Biletele pentru Metalhead Meeting 2014 pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour: http://www.iabilet.ro/retea) precum si pe http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.bilete.ro si in retelele Eventim, Myticket si Bilete.ro (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone, Domo si Orange, Sala Palatului, Germanos, Posta Romana etc..).

De asemenea, Metalhead ofera fanilor si posibilitatea de a se intalni cu trupele preferate, in cadrul festivalului de la Arenele Romane. Biletele Meet&Greet au fost puse in vanzare si costa 199 de lei. Numarul biletelor este extrem de limitat (20 de bucati), acestea oferind acces la Golden Circle (in fata scenei) si o intalnire cu trupele headliner care participa la festival. Biletele Meet&Greet pot fi cumparate din Reteaua IaBilet si de pe http://www.iabilet.ro si http://www.eventim.ro.O alta veste buna este ca si acestei editii a festivalului i se alatura bunii prieteni de la Blackhawk, care se vor ocupa de siguranta si protectia participantilor asa cum doar ei stiu sa o faca: cu amablitate, caldura, prietenie, dar si cu un profesionalism ireprosabil, totul intr-un spirit cat mai rock! Concertele metal din Romania nu mai sunt la fel de cand exista ei, atmosfera a trecut la un cu totul alt nivel. Ne inspira prin ce fac, le multumim ca ne sustin si de aceasta data.

"Am spus-o si o repet: muzica rock are puterea de a schimba lumea. Este o reala onoare pentru mine sa fiu printre oamenii prezenti la Metalhead Meeting, plec mereu acasa cu o lectie invatata de la ei. Ei sunt dovada vie ca Da! Se Poate! Ma impresioneaza de fiecare data prin bun simt si solidaritate, prin comportamentul de nota 10, cum vezi la marile concerte din afara tarii. Construim impreuna o comunitate unita, exemplara pentru multi. Ma bucur ca existati!" declara Andrei Irode, Director Blackhawk Romania.Biletele pentru Metalhead Meeting 2014 pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele Uman, Senia si Perfect Tour: http://www.iabilet.ro/retea) precum si pe http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone, Domo si Orange, Germanos, Posta Romana etc..). Organizatorii introduc si o noua oferta, exclusiv pe iabilet.ro, unde puteti plati si prin factura Vodafone, contravaloarea biletelor urmand sa se regaseasca pe factura de mobil.

Si de data aceasta avem o serie limitata de 50 de tricouri cu Metalhead Meeting 2014 Bis pe care le veti gasi la festival la standul Niche Records la pretul de doar 40 de lei. Acestea se fac doar pe comanda asa ca in caz ca doriti unul, va rog sa va scrieti dupa ce accesati linkul urmator, la comentarii numele complet + marimea dorita. Va multumim !

Comenzi aici: http://www.fb.com/METALHEADRomania/photos/gm.636324943133404/10154580695620032/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top