Noutăți și comunicate

Ultimele zile cu bilete la pret redus la UDO

14 noiembrie 2011
Ultimele zile cu bilete la pret redus la UDO
Miercuri, 16 noiembrie 2011, este ultima zi in care fanii formatiei U.D.O. - si nu numai - mai pot achizitiona bilete pentru concertul U.D.O. - Sevenfield (17 noiembrie 2011) la pretul de 75 lei. In ziua concertului biletele se pot achizitiona numai de la intrarea in sala de spectacol la pretul de 87 lei.

In data de 20 mai 2011, cei de la U.D.O. au lansat cel mai recent album discografic intitulat "Rev Raptor", lansat de catre AFM Rec. Formatia germana condusa de Udo Dirkschneider (fosta voce a formatiei Accept), va sustine primul concert la Bucuresti in data de 17 noiembrie 2011, in cadrul turneului de promovare al noului lor album.

Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator - Nelu Brindusan), va avea loc la The Silver Club din Bucuresti iar in deschidere vor evolua norvegienii de la Sevenfield.

Reamintim ca numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
- 65 lei pentru primele 150 bucati
- 75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 16 noiembrie 2011
- 87 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 17 noiembrie 2011.
Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top