Noutăți și comunicate

Ultimele pregatiri pentru concertele Bonnie Tyler & Smokie de la Sala Palatului

10 octombrie 2014
Ultimele pregatiri pentru concertele Bonnie Tyler & Smokie de la Sala Palatului
Luni, 13 octombrie 2014, de la ora 19:00, celebra cantareata Bonnie Tyler va sustine un concert de exceptie la Sala Palatului, urmat de prezenta unei trupe extrem de iubite de publicul din Romania: Smokie. Acestia vor completa atmosfera celor trei ore de muzica live cu melodiile pop-rock de neuitat, din care nu vor lipsi "Living next door to Alice", "Don't play your rock'n roll with me" sau "Mexican Girl". Organizatorii pregatesc cu strictete fiecare conditie impusa pentru a garanta cu inca un show de succes, fara a scapa din vedere chiar si cele mai mici detalii ce vizeaza pretentiile artistilor si a staff-ului in materie de transport, cazare sau preferinte culinare.Faimoasa cantareata, Bonnie Tyler va ajunge la Bucuresti cu o zi inaintea concertului de la Sala Palatului, cu o cursa aeriana din Londra.

In perioada vizitei sale la Bucuresti, artista va fi protejata de doi bodyguarzi, se va deplasa cu o masina de lux si va locui in apartamentul prezidential al unui hotel de 5 stele situat in apropierea salii de spectacol. Artista a solicitat serviciul room-service, disponibil 24 de ore, acces la solar, pisicina si sala de fitness fiind inchiriate special pentru Bonnie Tyler si membrii echipei sale.

Cele trei mese principale ale zilei vor fi servite in restaurantul hotelului, iar pentru cina de dupa concert, au fost solicitate rezervari la trei restaurante de lux.

2-Ultimele_pregatiri_pentru_conc_T3xETjpx.jpg

In ziua concertului artistei ii vor fi puse la dispozitie doua cabine, una dintre acestea fiind amenajata pentru costume. Cabina artistei va fi dotata de asemenea, cu o oglinda mare si lumini speciale pentru machiaj si nu va lipsi un mini bufet dotat cu bauturi racoritoare dietetice, ceai englezesc, si in mod special, o sticla cu vin, preferatul aceseteia fiind Sauvignon Blanc din Noua Zeelanda. Inainte de concert, Bonnie Tyler va servi preparate culinare cu ton, carne de vita, diferite sortimente de branzeturi dar si salate si fructe proaspete.

Asadar, cei mai iubiti artisti din perioada anilor 70, Bonnie Tyler & Smokie, isi vor uni fanii intr-un singur loc pentru a le oferi doua concerte de tip Greatest Hits cu peste 3 ore de muzica 100% Live. Spectatorii isi vor putea aplauda la scena deschisa artistii preferati si vor putea fredona refrenele celor mai mari hituri.

Biletele au preturi avantajoase si pot fi achizitionate din reteaua VreauBilet de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului si online prin http://www.vreaubilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă