Noutăți și comunicate

Ultimele pachete aniversare pentru concertele Dream Theater sunt disponibile pana pe 9 mai sau pana la epuizarea stocului

28 aprilie 2017
Ultimele pachete aniversare pentru concertele Dream Theater sunt disponibile pana pe 9 mai sau pana la epuizarea stocului
Dream Theater, una dintre cele mai bune și mai influente trupe de rock din toate timpurile, aniversează 25 de ani de la “Images and Words” prin două show-uri extraordinare în România.
Astfel, pe 19 mai 2017, formația americană va urca în premieră pe o scenă din inima Transilvaniei, la Cluj Napoca, la Cluj Arena, iar pe 20 mai 2017 se va întoarce la Arenele Romane dupa 15 ani de la primul lor concert.A mai rămas mai puțin de o lună până la întâlnirea mult așteptată cu giganții muzicii rock.
Prinde acum ultima șansă de a achiziționa bilete aniversare early bird “Golden Dream Ticket” disponibile doar până la data de 9 mai sau până la epuizarea stocului.

Golden Dream Ticket îți oferă:
  • un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words” pe care te sfătuim să îl porți la vedere pentru că ar putea să îți aducă surprize foarte plăcute din partea trupei.
  • 10 pachete VIP Gold. Detalii despre conținutul VIP Gold găsiți aici - http://www.dreamtheater.net/25Tour?ref=

Intră în cursa pentru cele 10 pachete VIP Gold Upgrade puse la bătaie pentru fiecare concert în parte, completând formularul – http://phoenixentertainment.ro/golden-ticket-validation/

Dream Theater va aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai de success album din carieră, Images and Words, prin 2 show-uri fulminante la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena și la București, pe 20 mai, la Arenele Romane.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top