Noutăți și comunicate

Ultimele doua saptamani de bilete ieftine la Sabaton

1 octombrie 2014
Ultimele doua saptamani de bilete ieftine la Sabaton
Marti, 27 ianuarie 2015, eroii de la Sabaton alaturi de Delain si Battle Beast vor concerta in Romania in cadrul turneului "Heroes on Tour" care va ajunge si in Turbohalle la Bucuresti in cadrul unui warmup party oficial pentru Metalhead Meeting 2015! Deja doua categorii de bilete sunt sold sout si se anunta un concert cu casa inchisa!

Nu uitati ca am intrat in ultimele doua saptamani de bilet ieftine asa ca pana pe 15 octombrie puteti achizitiona bilete cu acces general la pretul de 65 de lei, apoi acestea se vor scumpi treptat.Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinele Uman, Senia (Magazinul Muzica), Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Orange, Posta Romana etc..

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/302822909877204/

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru Metalhead Meeting 2015! Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceri la bilete si alte surprize.

Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, Heroes, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

De cativa ani, suedezii sunt cap de afis la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe Dvd sub egida "Swedish Empire Live".

In deschidere vor canta Delain si Battle Beast, precum si doua trupe locale care vor fi anuntate curand !

Preturi bilete:
- 55 de lei - Oferta speciala (Sold Out)
- 85 de lei - Heroes Circle (Sold Out)
- 65 de lei Acces General pana pe 15 octombrie
- 75 de lei Acces General pana pe 15 ianuarie
- 85 de lei Acces General dupa 15 ianuarie si in ziua concertului la intrareUn eveniment oferit de Metalhead si Ciuc Premium
Powered by BlackHawk Security
Recomandat de Rock Fm, BestMusic, Deezer si Sunete


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă