Noutăți și comunicate

Ultimele detalii pentru Kraftwerk 3-D

27 februarie 2018
Ultimele detalii pentru Kraftwerk 3-D
Legendara trupa Kraftwerk revine la Bucuresti intr-un concert live exceptional, insotit de proiectii 3-D impresionante. Show-ul programat pentru 1 martie, la Arenele Romane este sold-out.

Accesul in zona de eveniment va fi permis incepand cu ora 19:00, iar publicul este rugat sa vina din timp pentru a evita aglomeratia. Concertul este programat sa inceapa in jurul orei 21:00 si va dura aproximativ 90 de minute. Evenimentul se desfasoara in cort incalzit, iar spectatorii isi vor putea lasa hainele groase, contra cost, la garderoba amenajata la Arenele Romane.

Reguli de acces

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentior de securitate.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), sticle de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, lanturi, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

Accesul cu copii
Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Accesul in zona de concert se va face doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Alte informatii generale
Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta de sectorul in care au alocate biletele, iar apoi sa se bucure de spectacol. Biletele ofera acces doar in sectorul pentru care au fost achizitionate. Odata iesiti in zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie un alt bilet de acces. Odata parasita zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintra. Accesul la concert se va putea face din nou doar in baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Biletul nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare.
Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana sau revandut. Reproducerea biletelor este ilegala. In interiorul cortului, fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta aceasta regula fiind pasibili de amenda. Spectatorii vor avea posibilitatea de a achizitiona produse oficiale de la punctul de merchandising. Plata se va face cu cardul sau in numerar.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza - prin participarea la eveniment - toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului catre organizator.

Jetoane pentru bauturi si mancare. Spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa si gustari. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie, distribuite in toate zonele de concert. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:00.

Pentru detalii de ultim moment, se recomanda accesarea site-ului http://www.emagic.ro, a paginii de Facebook Emagic.Romania, sau a paginii de eveniment Kraftwerk.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top