Noutăți și comunicate

Ultimele detalii despre concertul de lansare al noului album VUNK

13 noiembrie 2012
A mai rămas mai puțin de o zi până la concertul de lansare al noului album VUNK. Acesta va avea loc miercuri 14 noiembrie 2012 de la ora 20, la Sala Polivalentă. Până ieri, erau epuizate aproximativ 90 la sută din biletele puse în vânzare. Cei care nu și-au cumpărat încă bilet o pot face în continuare din rețeaua magazinelor Diverta; de asemenea, în ziua concertului va funcționa o casă de bilete la Sala Polivalentă, începând cu ora 15.

Accesul publicului se face începând cu ora 18, iar spectacolul va fi deschis la ora 19:30 de către Viky Red, urmat de către Fără Zahăr. Vunk este așteptată să urce pe scenă în jurul orei 21. Recitalul trupei VUNK va dura aproximativ 2 ore și va include atât piese de pe noul album cât și hituri mai vechi (1000, Prăjitura cu jeleu, Regele Șoselelor, Baladă pentru o minune, Artificii pe tavan, Vreau o țară ca afară, Pleacă etc.). Miercuri la Polivalentă, băieții vor cânta pentru prima oară live alături de Puya, hitul "Altcineva". De asemenea, pe scenă vor mai urca Andra, Antonia, Monica Anghel și Smiley, dar și Eric Martin, solistul trupei Mr.Big. În holul Sălii Polivalente vor fi amenajate puncte de vânzare, de unde fanii pot procura atât noul album Vunk - "Nu scapă nimeni (fără emoții)" cât și tricorui, brățări și alte materiale inscripționate cu numele trupei lor preferate.

La această oră, la Sala Polivalentă deja se montează scena. Producția tehnică este asigurată de către Five's International. Un total 320 de oameni lucrează la acest eveniment grandios, pentru care doar închirierea scenei și a decorurilor a costat 19.000 de euro. Emoțiile aferente pregătirii concertului sunt maxime, lucru care este oarecum trădat de pagina de facebook a formației. Sâmbătă, trupa Vunk publica o fotografie amuzantă cu niște emoticoane care încearcă toate stările posibile și textul "Doar o mică parte din stările, trăirile dar mai ales EMOÈšIILE care ne încearcă acum, când ne dăm seama că AU MAI RÄ‚MAS DOAR TREI ZILE până la concertul de la SALA POLIVALENTÄ‚". Singurele cuvinte pe care le-am putut scoate de la Cornel Ilie au fost "Abia aștept să vină ziua de miercuri. Mai mult nu am cuvinte".

Despre album

"Nu scapă nimeni (fără emoții)" este cel mai nou album semnat VUNK, apărut vineri 9 noiembrie 2012. Înregistrările au avut loc în perioada august - octombrie 2012 la Fonogram Studio București, iar masteringul a fost realizat la Sterling Sound New York. Materialul cuprinde 10 piese noi (dintre care un duet cu Andra, unul cu Alexandra Ușurelu și unul extrem de surprinzător cu Monica Anghel) și două bonusuri (Altcineva - ft Puya și Pleacă - ft Antonia). "Am stat cu Cornel în studio astea 3 luni, ne-am închis acolo și am făcut cântece așa cum am simțit noi, fără să ne gândim vreo clipă dacă o să le placă sau nu, dacă o să ajungă sau nu pe radio. Am făcut exact ce am simțit. Este un album de care sunt foarte mândru" afirmă Gabriel Maga, producătorul muzical al discului și totodată chitaristul trupei. Primele piese care au fost extrase pe single sunt "Scapă-mă de ea" și "Fiecare", ultima fiind însoțită de un manifest scris de Cornel Ilie, în care acesta îndeamnă oamenii să creadă în ei, să nu renuțe și să își dea oricâte șanse este nevoie pentru a merge mai departe.

Afterparty

Începând cu ora 23h30, fanii Vunk sunt așteptați în True Club (Str. Franceză nr. 52) pentru a schimba păreri și impresii despre producția de la Polivalentă împreună cu membrii trupei. Invitatul special al serii este Eric Martin - The Voice of Mr. Big, ce va susține un recital acustic de aproximativ 60 de minute. Biletele se mai pot achiziționa din rețeaua magazinelor Diverta dar și în seara evenimentului, la club. Posesorii de bilete FanZone pentru concertul de la Polivalenta au accesul gratuit la afterparty.
http://www.youtube.com/watch?v=-S1X2IzJb8M&feature=youtu.be


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top