Noutăți și comunicate

Ultimele detalii despre concertul Brian May si Kerry Ellis

12 martie 2016
Ultimele detalii despre concertul Brian May si Kerry Ellis
Luni seara, pe 14 martie, la Sala Palatului, fanii Brian May, chitaristul legendarei Queen, va concerta pentru prima data in Romania. Spectacolul ce face parte din turneul european One Voice, reprezinta un proiect muzical de suflet, pe care artistul l-a conceput alaturi de solista britanica Kerry Ellis, una dintre cele mai apreciate interprete de pe Broadway. Show-ul include atat creatii originale, cat si melodii celebre, printre care si cateva hituri Queen, alaturi de numeroase alte piese ale unor trupe cunoscute.

Anul 2016 pare sa fie anul Queen pentru fanii muzicii live din Romania, deoarece acestia nu vor avea doar una, ci doua ocazii sa-l intalneasca live pe Brian May, celebrul chitarist, compozitor si membru fondator al trupei care a facut istorie. Daca pe 21 iunie, in Piata Constitutiei, publicul va putea sa vada un show original Queen, in cadrul uneia dintre cele mai spectaculoase productii ale momentului, primavara aceasta, cei dornici sa descopere si o alta fata a chitaristului Brian May nu trebuie sa rateze show-ul de la Sala Palatului. Luni seara chitaristul promite asadar un concert special, extrem de personal, rezultatul unui proiect mai lung desfasurat alaturi de Kerry Ellis, artista de origine britanica nelipsita din musicalurile londoneze. Intr-o atmosfera intima, relaxata dar deopotriva plina de emotie, Brian May aduce in fata publicului o suita de compozitii noi, unele dintre ele creatii proprii, dar si o serie de reinterpretari inedite ale unor piese celebre. Chitaristul va canta inclusiv cateva dintre cele mai iubite hituri ale trupei sale, oferind astfel celor prezenti o versiune noua, personala, a pieselor originale Queen.

Spectacolul de la Sala Palatului va incepe la ora 20:00, accesul publicului fiind posibil incepand cu ora 19:00. Se recomanda spectatorilor sa vina din timp, pentru a evita eventualele aglomerari ce pot aparea la portile de acces.

La spectacol nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video.

In ceea ce priveste prezenta copiilor, aceasta nu este recomandata din cauza sunetului puternic, insa, daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces la spectacol doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta.

Ultimele bilete ramase disponibile mai pot fi achizitionate online, pe http://www.eventim.ro, dar si din reteaua magazinelor afiliate (Orange, Vodafone, Germanos, Carturesti, Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV), la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 121.50 lei, 175.50 lei, 247.50 lei, 337.50 lei sau 436.50 lei, preturi la care se adauga comisioanele de ticketing.

Un scurt mesaj video transmis de Brian May fanilor din Romania, poate fi urmarit online chiar pe canalul de YouTube al artistului. Link direct AICI.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top