Noutăți și comunicate

Ultimele bilete promotionale la Selah Sue si Moonlight Breakfast

26 august 2013
Ultimele bilete promotionale la Selah Sue si Moonlight Breakfast
Selah Sue va urca pe scena Arenelor Romane pe 22 septembrie 2013 și va oferi o reprezentație plină de energie și bună-dispoziție. În deschiderea artistei, publicul va avea parte de o porție de "retroelectro" marca Moonlight Breakfast.

Până sâmbătă, 31 august, inclusiv, fanii își pot achiziționa bilete la 90 de lei, urmând ca de la 1 septembrie până în ziua concertului prețul unui bilet să fie de 100 de lei.

Selah Sue este una dintre revelațiile noului val de muzicieni și a reușit să se remarce într-un timp foarte scurt în industria muzicală. Selah s-a bucurat, încă de la debut, de susținerea unor artiști precum Patrice sau Farhot care i-au produs albumul eponim, iar Prince i-a oferit rolul de opening act în concertul său din Antwerp. Timbrul muzical unic, sinceritatea versurilor, melodicitatea inedită datorată amestecului incitant dintre reggae, soul, jazz și funk și prezența scenică încântătoare i-au garantat succesul tinerei belgiene.

La București Selah va fi însoțită de o întreagă formație, făcând astfel ca experiența live să fie de neuitat. Selah Sue este, fără îndoială, revelația de astăzi și legenda de mâine, de aceea publicul iubitor de muzică bună nu ar trebui să rateze acest concert.

Moonlight Breakfast, trupa care va încălzi spiritele înaintea artistei belgiene, este considerată "ambasadorul" muzical al României, întrucât piesele lor se bucură de succes în străinătate auzindu-se la radio și regăsindu-se pe compilații alături de nume precum Amy Winehouse sau Macy Gray.

Așadar, Selah Sue și Moonlight Breakfast vor forma combinația perfectă care va marca garantat publicul cu amintiri și impresii frumoase pe 22 septembrie.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 90 de lei în perioada 06.08-31.08, 100 de lei în perioada 01.09-21.09 și 110 lei în ziua concertului prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro.

Sursa: Phoenix Entertainment
http://www.phoenixentertainment.roEvenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă