Noutăți și comunicate

Ultimele bilete la pretul promotional pentru Children Of Bodom Ensiferum

9 februarie 2011
Ultimele bilete la pretul promotional pentru Children Of Bodom Ensiferum
1-UltimelebiletelapretulpromotionalpentruconcertulChildrenOfBodoma_12797.jpg
Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock prezinta turneul "THE UGLY WORLD TOUR 2011" in Romania, in care alaturi de Children Of Bodom sunt invitate si formatiile Ensiferum (Finlanda) si Machinae Supremacy (Suedia). Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti in data de 20 aprilie 2011.

Ultimele bilete la pretul de 87 lei din lotul de 500 de bucati pentru acest concert sunt disponibile in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).
Dupa epuizarea acestora, biletele pot fi achizitionate la pretul de 95 lei, urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei, DOAR de la intrarea in locatia concertului.

Organizatorii concertului impreuna cu managementul formatiei Children Of Bodom au decis sa mareasca numarul participantilor la sesiunea de meet & greet cu inca 10 persoane.
Mentionam ca aceasta este ultima sansa pentru a participa la o sesiune meet & greet cu formatia Children Of Bodom!

Pentru a participa la meet & greet trebuie sa ai un bilet valabil sau sa cumperi unul pana la data de 10 februarie 2011. Trimite numele tau si codul de bare al biletului la adresa promo@promusicprod.ro (subiect: COB meet&greet).
Cei 10 castigatori (prin tragere la sorti) vor fi anuntati la data de 11 februarie 2011.

Nu pot participa la aceasta extragere persoanele / biletele castigatoare la prima sesiune de meet & greet!

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

87 lei pentru primele 500 bucati
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 19 aprilie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 20 aprilie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Producator eveniment: Nelu Brindusan


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top