Noutăți și comunicate

Ultimele bilete la pret promotional pentru Therion

17 mai 2012
Ultimele bilete la pret promotional pentru Therion
Vineri, 19 octombrie 2012, THERION revine la Bucuresti pentru un concert ce se va desfasura la Arenele Romane, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Antalgia si Elyose.

Dupa epuizarea primelor bilete promotionale si suplimentarea acestora cu inca 50 de bucati, iata ca si acestea sunt pe cale sa se epuizeze. In acest moment mai sunt disponibile doar 25 de bilete la pretul promotional de 78 lei!

Reamintim ca dupa epuizarea acestora organizatorii nu vor mai suplimenta biletele la acest pret promotional, urmand ca biletele sa fie cumparate la pretul de 85 lei, 95 lei si 110 lei, in functie de perioada de achizitionare.

Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/therion  

Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

- 78 lei - primele 100 bilete OFERTA!
- 85 lei - urmatoarele bilete pana la data de 31 august 2012
- 95 lei - in perioada 1 septembrie - 18 octombrie 2012
- 110 lei - in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
- 200 lei VIP - DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP - acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă