Noutăți și comunicate

Ultimele bilete Early Bird la concertul The Hollywood Vampires cu Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry

6 aprilie 2016
Ultimele bilete Early Bird la concertul The Hollywood Vampires cu Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry
Luni, 06 iunie 2016, The Hollywood Vampires, super-grupul care a facut senzatie la Premiile Grammy anul acesta, vine in Bucuresti, la Romexpo.



Deoarece contingentul biletelor la Diamond Circle, Golden Circle si Normal Circle care aveau pret promotional a fost epuizat extrem de repede, organizatorii au decis sa le ofere o ultima sansa celor care nu au apucat sa-si cumpere bilet la pret redus. Astfel, perioada in care publicul poate achizitiona bilete EarlyBird la categoriile Golden Circle si Normal Circle se prelungeste pana maine, 6 aprilie 2016, la ora 18:00. Dupa expirarea acestei promotii, biletele vor fi disponibile la pret intreg. In ceea ce priveste categoria Diamond Circle, nu s-a mai putut aplica prelungirea promotiei EarlyBird, pentru ca locurile sunt in numar limitat.

(2) Ultimele_bilete_Early_Bird_la__TKNIxb4i37.jpg

Get your EarlyBird Ticket now! http://www.eventim.ro/ro/bilete/the-hollywood-vampires-bucuresti-romexpo-876550/performance.html

Super-grupul The Hollywood Vampires vin in premiera la Bucuresti! Vino si tu sa-i vezi asa cum nu i-ai mai vazut vreodata! Johnny Depp, titanul marilor ecrane isi uneste fortele cu zeii rockului, Alice Cooper, Joe Perry si alte nume care au scris istorie intr-un concert live, pe 6 iunie 2016, la Romexpo.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top