Noutăți și comunicate

Ultimele bilete cu pret redus la concertul Bon Jovi

19 iunie 2019
Ultimele bilete cu pret redus la concertul Bon Jovi
Vă reamintim că duminică, 21 iulie 2019, Piața Constituției va găzdui o noapte extraordinară alături de trupa Bon Jovi , una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile. BON JOVI anunță întoarcerea lor în România, pe fundalul unei călătorii muzicale triumfătoare în SUA și al unui an colosal pentru formație, ce i-a văzut introduși în Rock and Roll Hall of Fame.
Ultimele bilete la preț redus pot fi achiziționate online: https://www.eventim.ro/ro/bilete/bon-jovi-bucuresti-piata-constitutiei-1074177/Trupa BON JOVI va sosi la București în formula:
  • Jon Bon Jovi - voce și chitară,
  • David Bryan - clapă,
  • Tico Torres - baterie,
  • Hugh McDonald - chitară bas,
  • John Shanks - co-producator & co-compozito,
  • Phil X - chitară - a fost cooptat în turneul din 2013.
Toți s-au regăsit pe scena pentru un set muzical emoționant la introducerea lor în Rock And Roll Hall of Fame și, desigur, începutul unui an important pentru BON JOVI.


DESPRE BON JOVI

Pe parcursul unei cariere strălucitoare, care se întinde mai bine de trei decenii de la formarea lor, în 1983, BON JOVI și-a câștigat prin forțe proprii locul printre regii rock-ului mondial.
Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume, un catalog extins de hit-uri și peste 2.800 de concerte realizate în 50 de țări, pentru mai mult de 35 de milioane de fani, putem spune că BON JOVI este o formație extrem de cerută și ascultată.
Înainte de 2013, turneul mondial "Because We Can" a devenit cel mai mare turneu al anului, privind încasările. Totodată, BON JOVI s-a clasat pe prima poziție, în anul 2010, cu turneul "The Circle Tour", care a însumat 201 milioane de dolari și "Lost Highway Tour", care a însumat 210.6 milioane de dolari.
În aprilie 2018, după un sondaj public, care a atras peste 1 milion de voturi din partea fanilor, formația BON JOVI a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.
Pentru mai multe informații despre BON JOVI, vizitati www.BonJovi.com.

Eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă