Noutăți și comunicate

Ultimele bilete cu pret promo pentru concertul Machine Head la Arenele Romane

6 iulie 2015
Ultimele bilete cu pret promo pentru concertul Machine Head la Arenele Romane
MACHINE HEAD se intoarce in Romania in data de 23 septembrie 2015, intr-un concert special intitulat "An Evening With Machine Head". Evenimentul face parte din turneul international al trupei, organizat pentru promovarea celui mai recent album, "Bloodstone & Diamonds". Machine Head va canta la Bucuresti, la Arenele Romane si va sustine un set deosebit, cu melodii pe care fanii au rar ocazia sa le auda live. Spectacolul va dura doua ore si jumatate si va contine foarte multe surprize.Ultimele bilete la pretul special de 69/ 15, 5 euro. de lei sunt disponibile pana vineri, 10 iulie 2015! Biletele la acest pret se gasesc doar prin Pay Pal sau la sediul Maximum Rock si Promusic Events din Bucuresti, strada Traian Demetrescu nr. 9, sector 3 (zona Timpuri Noi/Nerva Traian).

Fanii care si-au procurat pana acum bilete, dar si cei care isi vor cumpara de acum incolo, pana la data limita de 15 iulie, vor fi inscrisi intr-un concurs care pune la bataie 3 Meet and Greet-uri cu trupa! Toate biletele achizitionate pana la data mentionata vor intra automat in concurs.

In acest moment, au ramas mai putin de 75 de bilete la pretul promotional de 89 de lei, in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe http://www.eventim.ro).

Dupa epuizarea acestora, pretul biletelor se va majora.

Machine Head va sustine un mega-turneu mondial pentru promovarea celui mai recent album, "Bloodstone & Diamonds". Astfel, trupa va canta in data de 23 septembrie la Bucuresti. Inainte, in data de 21, grupul sustine un show la Belgrad (Serbia), iar pe 24 septembrie se va afla la Sofia, in Bulgaria.Machine Head a fost intemeiata in Oakland, California in 1991 de catre Robb Flynn (voce/chitara) si Adam Duce (bas). Inca de la primul album, "Burn My Eyes", formatia a strans o baza solida de fani si s-a remarcat ca un adevarat stalp al miscarii groove/thrash metal.

Trupa este una dintre cele mai iubite din lume si se trage dintr-o traditie bogata, care a dat nastere unor grupuri ca Metallica, Exodus, Slayer, Testament, Pantera sau Exhorder. In total, Machine Head a lansat 8 albume de studio, care au modelat chipul actual al metalului international. Machine Head a fost nominalizata la Premiile Grammy, a castigat numeroase trofee precum “Best Hard Rock Hero", "Best Live Band", "Best Inspiration", "Kerrang Hall of Fame Award", si multe altele. Anul acesta, Machine Head a fost nominalizata la Metal Hammer Golden Gods Awards, la categoria "Best International Band".

De asemenea, grupul american a obtinut laudele criticii de specialitate, care nu s-a sfiit sa-si faca parerea cunoscuta:

"Aceasta formatie este una dintre cele mai pure, mai rafinate si mai puternice exponente ale heavy-metalului modern" (Don Kaye - Blabbermouth)

"Cine spune ca nu va mai exista o alta Metallica sau o alta Pantera, nu a ascultat Machine Head. Tot ce vreti sa stiti despre metal - la cel mai inalt nivel - gasiti la acesti americani arsi de soarele californian"
(Metal Hammer)

"Nu exista cuvinte care sa descrie ceea ce face Machine Head pe scena. In mod clar, anii 90 au dat metalului una dintre cele mai de pret formatii din toate timpurile" (Kerrang)

Componenta:
  • Robb Flynn – voce, chitara (1991–present)
  • Phil Demmel – chitara, backing vocals (2002–present)
  • Jared MacEachern – bas, backing vocals (2013–present)
  • Dave McClain – tobe, percutie (1995–present)

Discografie:
Burn My Eyes (1994)
The More Things Change... (1997)
The Burning Red (1999)
Supercharger (2001)
Through the Ashes of Empires (2003)
The Blackening (2007)
Unto the Locust (2011)
Bloodstone & Diamonds (2014)EVENIMENT FACEBOOK

Deoarece evenimentul este unul special si biletele ce vor fi disponibile pentru acest concert, vor avea preturi speciale!

Biletele procurate prin Pay Pal vor fi trimise ulterior in format electronic. Asa cum am scris mai sus, daca utilizati aceasta metoda de plata sau daca va deplasati pana la sediul Promusic Events si Maximum Rock din Bucuresti, mai puteti achizitiona bilete la pretul special de 69 de lei / 15, 5 euro. Biletele sunt disponibile si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe http://www.eventim.ro), la pretul de 89 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top