Noutăți și comunicate

Ultimele 3 zile cu bilete presale pentru Metalhead Meeting

22 august 2014
Ultimele 3 zile cu bilete presale pentru Metalhead Meeting
Dupa showul senzational de pe 7 iunie cu Sepultura, Moonspell si Arkona, pe 27 septembrie 2014 la Arenele Romane, Metalhead sarbatoreste 10 ani printr-un show exploziv cu Paradise Lost, Finntroll, God, Tiarra, HateSphere, Profane Omen si Bloodway in cadrul unei noi editii Metalhead Meeting 2014, bis.Va reamintim ca mai sunt doar treizile de presale (pana pe 25 august, inclusiv) in care gasiti bilete la doar 80 de lei Ag si 110 lei Golden Circle.

De asemenea, pe IaBilet.ro aici gasiti si pachete prin care puteti vedea ambele editii de Metalhead Meeting, 2014 si 2015, cu reducere de 20%. Primul nume din cele 30 pentru editia de la anul este Primordial.

Biletele pentru Metalhead Meeting 2014 pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele Uman, Senia si Perfect Tour si Magazinul Muzica - http://www.iabilet.ro/retea) precum si pe http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange, Germanos, Posta Romana etc..). `

Preturile sunt urmatoarele:
- 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 25 august)
- 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (pana pe 20 septembrie)
- 120 de lei Ag si 150 de lei Golden Circle (pana pe 27 septembrie si la intrare)

Metalhead Meeting 2014 bis este un eveniment oferit de Ciuc Premium si Monster Energy ! Recomandat de Rock Fm si Sunete.Paradise Lost sunt o trupa britanica de gothic/doom metal, fondata in 1988 in Halifax, Marea Britanie. Cu 13 albume la activ, cel mai recent lansat acum 2 ani, trupa este considerata fondatoarea stilului Gothic Metal, denumire acordata datorita albumului cu acelasi nume lansat in 1991, o productie seminala pentru miscarea metal din intreaga lume. Sound-ul trupei s-a perfectionat incet incet la mijlocul anilor 90, trupa ajungand sa incorporeze in piesele sale foarte multe instrumentatii electronice, mai ales de pe albumul din 1997, "One Second".

Piese precum "One Second", "Forever Failure", "Erased", "Say Just Words", " Gothic" sau "As I Die" sunt fredonate de rockeri din toata lumea si inca sunt in powerplay-urile radiourilor de profil de pe tot globul iar Paradise Lost este un headliner de necontestat la majoritatea festivalurilor din Europa si de peste ocean.

Lineup-ul trupei a ramas foarte stabil de-a lungul timpului, avand-ul pe Nick Holmes la voce, Greg Mackintosh si Aaron Aedy la chitara si pe Steve Edmondson la chitara bas. Holmes si Mackintosh sunt principalii compozitori ai grupului britanic

Paradise Lost este o sursa continua de inspiratie pentru majoritatea artistilor de gen din lume, solistul Katatonia declarand chiar ca trupa sa a pornit ca o "trupa tribut Paradise Lost". Sa nu uitam si ca prima prezenta in Romania a britanicilor a fost exact acum 20 de ani, pe 11 iunie, in 1994 la Skip Rock pe Stadionul Dinamo, un concert cu casa inchisa.

Albume precum "Gothic", "Icon" sau "Draconian Times" au scris istorie si raman inscriptionate pe altarul rockului si metalului international !Facebook Event: http://www.fb.com/events/543508989081667/
Pagina oficiala de Facebook: http://www.fb.com/METALHEADMeeting


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă