Noutăți și comunicate

Ultima zi de oferta early bird la abonamentele Soundart Festival

5 ianuarie 2017
Ultima zi de oferta early bird la abonamentele Soundart Festival
Joi, 05 ianuarie 2017, este ultima zi in care puteti beneficia de pretul special de 60 de lei la abonamentele pentru Soundart Festival. De maine, oferta early bird expira, iar noul pret va fi de 90 de lei. Evenimentul are loc pe 4-7 mai 2017 in gradina de vara din Quantic Club.

Pana acum, organizatorii au confirmat prezenta supergrupului Exivious cu un show special de farewell, una dintre ultimele ocazii de a vedea aceasta trupa pe o scena in urma anuntului de adio facut de catre Tymon Kruidenier, fondatorul grupului. Pe scena festivalului vor urca si stonerii ucraineni de la Stoned Jesus. Cu ocazia aniversarii de 5 ani de la lansarea “Seven Thunders Roar”, trupa va canta intregul album in cadrul concertului. Celor doua trupe li se alatura Lowbau si White Walls.

Alte trupe vor fi anuntate in curand.

Abonamentele early-bird mai pot fi achizitionate doar astazi la pretul de 60 de lei in reteaua iabilet.ro la urmatorul link: http://bit.ly/2gsoI9l. In perioada urmatoare de vanzare, prețul va fi de 90 de lei. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la pretul de 120 de lei.

Pentru mai multe informatii sau orice fel de intrebari, va asteptam pe pagina evenimentului de pe FB http://bit.ly/2gXs852. Ne puteți contacta și prin mail la info@soundartfest.ro.

Bilete gasiti pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top