Noutăți și comunicate

Ultima saptamana de preturi promotionale pentru concertul Haggard de la Tabara Medievala

18 iunie 2010
Ultima saptamana de preturi promotionale pentru concertul Haggard de la Tabara Medievala
Ultima saptamana de preturi promotionale pentru concertul Haggard de la Tabara Medievala
Biletele puse in vanzare la preturi promotionale pentru concertul Haggard ce va avea loc pe data de 14 august 2010 la Bistrita sunt disponibile doar pana in data de 25 iunie 2010. Pana la aceasta data se mai pot achizitiona abonamente de acces general cu pretul promotional de 50 lei. Totodata membrii organizatiei StudCard pot beneficia de pretul special de 40 de lei achizitionandu-si biletele de la centrele din Cluj sau Tg. Mures pana la acceasi data. Mentionam ca dupa data de 26 iunie 2010 si pana la data evenimentului pretul biletelor va fi de 60 de lei.

Tabara Medievala va avea loc la Heidenfeld-Bistrita in perioada 13-15 august 2010. Formatia germana Haggard, cea mai importanta trupa de medieval-symphonic-metal din Europa, va sustine un concert pe data de 14 august. Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu intr-o orchestratie exclusiva, cu elemente specifice medievale, dar promite si alte surprize. Trupa, in cea mai extinsa formula a sa, se va deplasa la Bistrita cu un autocar special, iar pe scena vor urca 18 muzicieni.

In cadrul taberei vor mai avea loc doua recitaluri extraordinare, pentru data de 13 august 2010 fiind programat concertul formatiei Trooper cu opera rock Vlad Tepes, iar pe data de 15 august 2010 ungurii de la VAN vor sustine un concert de rock-medieval. In timpul zilelor vor avea loc diferite spectacole medievale cu cavaleri, cai, dansuri si muzica medievala.

Evenimentul organizat de catre Asociatia Culturala Bistrita Medievala in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita si Asociatia Culturala Romano-Irlandeza. Programul festivalului precum si alte informatii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.

Sponsor principal: Holsten, Banca Transilvania si Coca-Cola.
Parteneri: ClubulCavalerilor.ro, Agro-Ardeal, Betak si Tasuleasa Social

Parteneri media: Zile si Nopti, Radio Transilvania, Metalhead.ro, Radio Cluj, Radio Romania Actualitati, City FM, StudCard, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, AnyPlace.ro, Welcome2Cluj, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, JurnalRock, E-Zine, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Rasunetul, Radio Bistrita, Gazeta Bistritei, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistrita, Agerpres, Sighet-Online si dB Technologies.

Sursa : Asociatia Culturala Bistrita Medievala, Bistrita, www.bistritamedievala.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top