Noutăți și comunicate

U.D.O. va sustine un nou concert la Bucuresti, in club Quantic

30 martie 2024
U.D.O. va sustine un nou concert la Bucuresti, in club Quantic
Trupa U.D.O., in frunte cu solist vocal Udo Dirkschneider, va susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă, 30 martie 2024, de la ora 20:00. Concertul face parte din turneul "Touchdown Europe Tour 2024 ". Primele 200 de bilete au pret earlybird.


Informații despre eveniment

U.D.O. este o trupa germană de heavy metal, fondată de vocalistul Udo Dirkschneider.

Dupa plecarea din Accept, acesta si-a format propria trupa numita U.D.O. in 1987, cu care a concertat alaturi de nume precum Guns N' Roses, Lita Ford si Zodiac Mindwarp.

Astazi trupa ii are ca membri pe Udo Dirkschneider, Andrey Smirnov, Sven Dirkschneider, Tilen Hudrap si Dee Dammers. U.D.O. au lansat 16 albume in cei aproape 35 ani de activitate.

Când vine vorba de muzicieni care au contribuit la scena heavy metal, puțini se pot lauda cu realizarile lui Udo Dirkschneider.

In deschidere, pe scena va urca trupa Existance. Trupa vine din Franta si abordeaza un heavy metal clasic. In cei 14 ani de activitate au lansat 4 albume de studio, cel mai recent, 'Wolf Attack', fiind oferit fanilor anul trecut.

Bilete se pun in vanare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • presale - primele 200 de bilete - 99 lei
  • presale - 109 lei
  • la intrare - 130 lei

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă