Noutăți și comunicate

Turneului national Vunk - 'Vreau o tara ca afara' continua cu inca 8 concerte

22 martie 2011
Turneului national Vunk - 'Vreau o tara ca afara' continua cu inca 8 concerte
Turneului national Vunk - "Vreau o tara ca afara" cuprinde 10 orase, 10 concerte prin care membrii trupei vor sa faca mesajul lor auzit unui numar cat mai mare de persoane.

Turneul face parte din campania cu acelasi nume lansata la 1 decembrie 2010 si pentru care formatia a primit "Premiul pentru excelenta" in cadrul Galei "Zece pentru Romania".

"Vreau o tara ca afara este vorba pe care fiecare roman a gandit-o sau a spus-o cel putin o data. Si noi suntem unii dintre ei. Nu este o frustrare, o revolta ci o hotarare pe care trebuie sa o luam fiecare dintre noi. Vrem sa stie toti romanii ca o tara este condusa, ingrijita si imbunatatita de oameni, nu de functiile pe care le ocupa ei. O tara nu se schimba pana nu se schimba si oamenii care pot sa o faca; trebuie sa fim si noi "ca afara" si schimbarea trebuie sa inceapa de la fiecare dintre noi." declara la 1 decembrie Cornel Ilie, solistul trupei.

Dupa aproape 4 luni de la aparatia grupului de facebook ce a adunat in doar cateva zile peste 5000 de persoane si care acum numara 8000 de membri, solistul trupei lanseaza o noua provocare: "Sa evoluam, deci... Ce putem face fiecare din noi sa aplicam ce sustinem cu totii, intr-o forma sau alta?"

Vunk da startul acestei evolutii, facand ce stiu ei cel mai bine: sustinand concerte; iar de data aceasta, primul oras in care s-a facut auzit mesajul "Vreau o tara ca afara" a fost Iasiul. A urmat Sinaia, cu un eveniment sold-out.

Si acest turneu nu este singura realizare recenta a formatiei. Anul acesta au lansat cel de-al 20-lea videoclip, la piesa "Lacrimi de coniac" si au castigat in cadrul celei de-a noua editii a Premiilor Radio Romania Actualitati premiile pentru Cel mai bun album pop-rock ("Ca pe vremuri") si Cel mai bun artist pop-rock!
Va asteptam sa cantam impreuna si la urmatoarele concerte din turneu, dupa cum urmeaza:

- 26 martie 2011 - Brasov - Ritmo Cafe & Lounge,
- 27 martie 2011 - Oradea - Era Park,
- 31 martie 2011 - Ploiesti - Doroftei Pub,
- 1 aprilie 2011 - Constanta - Cafe d'Art Scena,
- 2 aprilie 2011 - Galati,
- 9 aprilie 2011 - Focsani - Wassermann,
- 15 aprilie 2011 - Deva - John's Cafe,
- 16 aprilie 2011 - Bucuresti - The Floor.

Sursa : Sublime Romania
http://www.sublimeproduction.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top