Noutăți și comunicate

Turneul 'Surtur Rising' - Amon Amarth se apropie de Romania

29 octombrie 2011
Turneul 'Surtur Rising' - Amon Amarth se apropie de Romania
Trupa Amon Amarth se afla in turneul "Surtur Rising", turneu ce se apropie veritiginos de Romania, tot mai multe concerte fiind sold out!

In cadrul concertului din Romania al trupei AMON AMARTH vor participa si formatiile AS I LAY DYING si SEPTICFLESH.

Dupa primele trei concerte (Stuttgart / Germania - 12 octombrie, Berlin -15 octombrie, Leipzig - 16 octombrie), alte concerte au fost sau sunt declarate sold out: Oberhausen - Germania, Rennes - Franta si Lausanne - Cehia, cel din urma urmand a avea loc in data de 11 noiembrie 2011.

Reamintim ca AMON AMARTH, alaturi de americanii de la AS I LAY DYING si pe grecii de la SEPTICFLESH, vor ajunge pentru prima oara in Romania in cadrul acestui turneu, intr-un concert prezentat de Promusic Events si revista Maximum Rock. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti (intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) in ziua de sambata, 19 noiembrie 2011.

AMON AMARTH a lansat pe data de 29 martie 2011, prin Metal Blade Rec, noul material discografic intitulat "Surtur Rising"."Surtur Rising" aduce 10 piese clasice pentru Amon Amarth, insa o productie la care s-a insistat foarte mult, dupa cum declara Johan Hegg, solistul trupei.

Tracklist al albumului "Surtur Rising":
01. War Of The Gods
02. Tock's Taunt - Loke's Treachery Part II
03. Destroyer Of The Universe
04. Slaves Of Fear
05. Live Without Regrets
06. The Last Stand of Frej
07. For Victory Or Death
08. Wrath Of The Norsemen
09. A Beast Am I
10. Doom Over Dead Man

Pentru mai multe amanunte vizitati: http://www.promusicprod.ro/amonamarth

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
- 78 lei pentru primele 150 bucati (Primele 50 de bilete pot participa la o extragere pentru meet and greet. )
- 87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 15 octombrie 2011
- 95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 18 noiembrie 2011
- 110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top