Noutăți și comunicate

Turneul National Vremuri – Remember The 60s cu Nicu Covaci si Moni Bordeianu

6 februarie 2015
Turneul National Vremuri – Remember The 60s cu Nicu Covaci si Moni Bordeianu
Anul 2014 a însemnat pentru formația Phoenix o întinerire a componenței și a spiritului, o activitate bogată și continuă care a culminat cu lansarea albumului "Vino, Èšepeș!" în luna decembrie. În paralel cu proiectele Phoenix pentru anul 2015, Nicu Covaci alături de Moni Bordeianu prezintă un turneu național în luna martie.

Toate-au fost la modă atunci,
Toate sunt la modă acum...

Vremuri - Remember the 60s" este un concept care include înfățișarea celor doi fondatori Phoenix într-o ipostază rar întâlnită în decursul carierelor artistice, atât în ceea ce privește repertoriul cât și din punct de vedere al modalității de prezentare.

2-Turneul_National_Vremuri_ndas_2qRJm5kwM.jpg

În anii 60 se pun bazele formației Phoenix, pe atunci Sfinții, revoluționând nu numai ideea evenimentelor live în Timișoara epocii dar și cifrele obișnuite în materia vânzărilor de albume la nivel național. Ceea ce avea să devină ulterior formația-mit a muzicii românești a debutat cu un repertoriu străin, neobișnuit vremurilor.

3-Turneul_National_Vremuri_ndas_Mj8jNnGR7v.jpg

În concertele turneului "Vremuri", Moni Bordeianu se întoarce în fața publicului împreună cu The Beatles, Rolling Stones, The Doors, Kinks, Byrds, Yes, și cu perioada Phoenix care l-a consacrat. Într-o interpretare de excepție a unei muzici de calitate, mereu actuale, realizează un pod peste timp nu numai pentru generațiile care au trăit fenomenul anilor 60, ci și pentru ascultătorii de toate vârstele care iubesc nemuritorii rock-ului clasic.

4-Turneul_National_Vremuri_ndas_qcMHDU8L.jpg
Alături de Moni Bordeianu și de Nicu Covaci vor urca pe scenă Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, bass) și Roxana Zanga (tobe), iar evenimentele se vor desfășura în locații care permit o atmosferă de apropiere și de comunicare, și o participare activă din partea publicului.

5-Turneul_National_Vremuri_ndas_u2z7A2RzDZ.jpgPrima săptămână a turneului va cuprinde orașele:
Timișoara - 1 martie - Club Daos
Reșita - 3 martie - Clubhouse Trust Mc,
Hunedoara - 4 martie - Mystic Lounge
Craiova - 5 martie - Cafe Teatru Play
Petroșani - 6 martie - Barock
Râmnicu Vâlcea - 7 martie - Aby Stage Bar
Pitești - 8 martie - Hush Club

La fiecare concert, 50 de fani norocoși vor câștiga câte un CD demo din partea formației.

Informațiile despre bilete, posibilități de achiziționare precum și alte detalii vor disponibile în locațiile din fiecare oraș, pe site-ul http://www.formatia-phoenix.ro si pe pagina de Facebook a liderului Nicu Covaci.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă