Noutăți și comunicate

Turneul Luna Amara - 'Live la Conti' contina cu un concert in Club Puzzle

12 aprilie 2014
Turneul Luna Amara - 'Live la Conti' contina cu un concert in Club Puzzle
Sambata, 12 aprilie 2014, Luna Amara revine la Bucuresti in turneul de promovare a noului album "Live la Conti"! Incepand cu ora 21:00, trupa va asteapta la un concert deosebit in Club Puzzle cu piese mai noi si mai vechi, atat dintre cele care au ajuns pe primul album live cat si cateva pe care nu le-ati mai auzit de mult prin concerte!

Intrare: 25 lei.
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle


Luna Amara - Albastru (live la Conti)
http://youtu.be/W5UGTe2xuXU

Toamna trecuta, trupa Luna Amara a sustinut un concert-maraton in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. Din cele 22 de piese interpretate atunci, baietii le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele doua albume de studio - acum epuizate - pentru a forma baza Cd-ului audio "Live la Conti". In plus, pe langa piesele de pe Asfalt si Loc lipsa in versiunile lor live din prezent, inclusiv o varianta hipnotica de "Ciudat" interpretata alaturi de Kaleidonescu si un "Folclor" updatat cu versuri din poemul "Romania mea" scris de Mihnea, primul album live Luna Amara include in premiera si o piesa noua: "Prea tarziu"!

Luna Amara
- Nick Fagadar (voce, chitara)
- Mihnea Blidariu (voce, trompeta, chitara)
- Åžerban Onțanu-Craciun (chitara)
- Sorin Moraru (bass)
- Razvan Ristea (tobe)

Website: http://www.luna-amara.ro/
Facebook: http://fb.com/lunaamaraband
Twitter: http://twitter.com/lunaamaraband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top