Noutăți și comunicate

Turneu Master in Romania si Bulgaria

20 octombrie 2016
Turneu Master in Romania si Bulgaria
Master, legendara formatie de death metal din America va sustine un scurt turneu alaturi de Divine Chaos, Put Solnca si Atonismen in Romania si Bulgaria!

Concertele sunt anuntate deja pentru luna februarie in 2017.

Datele turneului:

08.02.2017 - Cluj-Napoca / Hard Club
09.02.2017 - Craiova / CSS
10.02.2017 - Sofia / Live&Loud Club
11.02.2017 - Bucuresti / Fabrica

Master vor aduce pe scenele din orasele Cluj Napoca, Craiova, Sofia si Bucuresti death metalul cantat asa cum trebuie, adica transant si fara prea multe introduceri!

Cu o discografie ce provoaca deopotriva admiratie si invidie, Master au la activ peste 30 de ani de cantat metal in intreaga lume. Albumele lor au inspirat generatii intregi de trupe fiind recunoscute pentru muzica cu nerv ce poarta influente Motorhead, Venom si Slayer.

http://master-speckmetal.net/
https://www.facebook.com/Master-18521536017/
https://www.youtube.com/watch?v=AVqOi27mhe0

Divine Chaos este o formatie de Melodic Death/Thrash Metal ce provine din Berkshire, Anglia. In cei zece ani de cariera, Divine Chaos au lansat un album full lenght si un EP ce i-au pozitionat rapid in topul celor mai apreciate formatii de thrash din UK. James, bateristul DIVINE CHAOS, este de asemenea si bateristul celebrei trupe poloneze VADER.

http://www.divinechaosmetal.com/
https://www.facebook.com/divinechaosband/
https://www.youtube.com/watch?v=wJn8qWmDt8A

Put Solnca nu sunt straini pentru publicul romanesc. Formatia a participat la diverse festivaluri si evenimente din Romania, iar publicul i-a primit cu mult entuziasm de fiecare data. Put Solnca este o trupa unica in scena metalului rusesc datorita combinatiei atipice de pagan si thrash metal pe care o practica.

http://putsolnca.com/
https://www.facebook.com/putsolnca.russia/
https://www.youtube.com/watch?v=o097s7kUw28

Atonismen vor aduce in turneu noul lor EP, "Wise Wise Man", un material cu puternice influente gothic si doom metal. Formatia isi trage seva din inima orasului St Petersburg, iar muzica ei este considerata a fi un adevarat "dark cabaret" impodobit cu elemente electronice.

http://atonismen.com/
https://www.facebook.com/atonismenofficial/
https://www.youtube.com/watch?v=_UJvOE-aA-o

Turneul este organizat de Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top