Noutăți și comunicate

Tudor Turcu & Blade Strings canta in deschiderea concertului EUROPE la Arenele Romane

10 iunie 2015
Tudor Turcu & Blade Strings canta in deschiderea concertului EUROPE la Arenele Romane
Doar o zi ne mai desparte de reîntâlnirea cu formația suedeză Europe la Arenele Romane din București. Joi, 11 iunie, spectatorii vor primi o porție dublă de rock întrucât în deschiderea trupei Europe va cânta Tudor Turcu & Blade Strings.Tudor Turcu: „Toată viața e o numărătoare inversă spre atingerea viselor, cum spune legendara trupă suedeză. Fiecare vis e realizabil prin muncă în viața noastră de artiști. Pentru mine e o bucurie și o mare onoare să cânt pe aceeași scenă cu EUROPE”.

Tudor Turcu este vocalist și artist vizual, câștigătorul celui de-al doilea sezon XFactor România și Finalist al concursului Eurovision în anii 2013 și 2015. S-a născut în Transilvania în orașul medieval Medias pe 5 Martie 1982.

Din copilărie, Tudor a descoperit două mari pasiuni pe care le împletește cu mare succes: pictura si muzica.

BLADE Strings este singura trupa rock din România în care se folosesc exclusiv instrumente clasice, acustice. Sound-ul trupei este unul avangardist, BLADE Strings reușind să construiască o punte de legătură între două lumi diferite, între muzica clasică și muzica rock. Repertoriul trupei cuprinde cele mai cunoscute piese ale genului, un tribut pentru tot ceea ce a însemnat muzica rock de-a lungul timpului, dar și piese de altă factură, rescrise și remodelate în stilul BLADE Strings.

Tudor Turcu – Video:
https://www.youtube.com/watch?v=lGeZdlPMAT0 (Live Show XFactor 2012)
https://www.youtube.com/watch?v=x0UDa2cmQk0 (Live Show Xfactor 2012)
https://www.youtube.com/watch?v=79njqG7uyW0 (official video)INFO PUBLIC Accesul publicului se face începând cu ora 18:30.

Recitalul din deschidere va începe la ora 20:00, iar concertul Europe începe la ora 21:00.

Este interzis accesul cu:
  • cu arme sau obiecte periculoase
  • cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de concert.
  • umbrele (va rugam luati pelerine de ploaie)
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
  • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.


BILETE Ultimele bilete rămase disponibile vor putea fi achiziționate în ziua concertului de la casa de bilete a Arenelor Romane. Acestea costă: Categoria VIP – 175 lei, Categoria Cat.I – 135 lei, Categoria Cat.II – 95 lei.Din componența Europe fac parte: Joey Tempest (voce), John Norum (chitară), Mic Michaeli (clape), John Leven (bass) și Ian Haugland (tobe).

Cel mai popular album lansat de Europe este "The final countdown", apărut în anul 1986 și a vândut aproximativ 4 milioane de exemplare numai în SUA. Pe lângă piesa de referință a trupei, în concertul de la Arenele Romane se vor auzi și alte piese celebre precum, "Rock the night" sau balada excepțională "Carrie".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă