Noutăți și comunicate

Tudor Chirila, Dan Byron, Cornel Ilie si Teodora Buciu sunt invitatii speciali la lansarea de album Fameless de la Hard Rock Cafe

27 ianuarie 2017
Tudor Chirila, Dan Byron, Cornel Ilie si Teodora Buciu sunt invitatii speciali la lansarea de album Fameless de la Hard Rock Cafe
Vineri, 27 ianuarie 2017, Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 Vocea României, își lansează primul album din carieră în compania unor invitați de marcă la Hard Rock Cafe.A sosit momentul să dezvăluim cine sunt acești invitați speciali ai evenimentului. Primul pe listă este Dan Radu Byron, solistul trupei Byron, pe care membrii Fameless o admiră în mod deosebit, fiind mari fani ai muzicii și conceptelor create de Dan și colegii lui. Cele două trupe au mai împărțit scena în trecut, la festivalul Shine 2016.

Cel de-al doilea invitat al serii va fi solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Prietenia dintre el și Fameless a luat naștere tot la Hard Rock Cafe, cu ocazia unui concurs de trupe la care Cornel avea rolul de jurat. Ulterior, în recenzia postată pe blogul lui personal, solistul Vunk i-a caracterizat pe Fameless drept “cei mai elevați” din concurs, ceea ce a însemnat foarte mult pentru trupă.

Al treilea invitat este nimeni altul decât Tudor Chirila, frontman-ul trupei Vama și antrenorul care a avut cea mai mare pondere în evoluția muzicală a lui Tibi, atât în concursul Vocea României, cât și după terminarea lui. De altfel, Tudor este cel care l-a ghidat pe Tibi să urmeze parcursul muzical axat pe lucrul cu trupă și muzică originală, și care, totodată, a și “botezat” formația cu numele pe care îl poartă acum.

Iar ultimul invitat de pe listă este noua câștigătoare a concursului Vocea României, Teodora Buciu, care a și realizat un duet impresionant impreună cu Tibi în finala ultimului sezon, pe piesa “Who Wants to Live Forever”, semnată Queen. Cele doua voci vor cânta împreună din nou pe 27 ianuarie, la Hard Rock Cafe!

“Pregatim un concert de excepție, cu foarte multe momente speciale nu numai pentru fanii Fameless, ci și pentru fanii rock-ului românesc, în general. Abia așteptăm să cântăm împreună cu invitații noștri, iar fuziunile stilistice care vor rezulta în urma colaborărilor noastre sperăm că vor aduce un plus de surpriză, pe lângă albumul deja promis. Vă așteptăm la concert!”

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro si în rețeaua fizică de 1800 de puncte http://www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au următoarele prețuri:

- VIP: 60 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 35 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 35 de lei

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Top