Noutăți și comunicate

Trupele WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy si Mike and The Mechanics participa la Rock the City

1 iulie 2011
Trupele WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy si Mike and The Mechanics participa la Rock the City
Trupele WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy si Mike and The Mechanics participa la Rock the CityIn perioada 1, 2 si 3 iulie 2011 D&D East Entertainment organizeaza festivalul Rock the City in Piata Constitutiei, aceasta devenind pentru trei zile punctul zero al muzicii rock.

A treia editie festivalului Rock the City, organizat de D&D East Entertainmet, va aduce la Bucuresti pe 1, 2 si 3 iulie multe suprize. WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics sunt doar cativa dintre cei care vor face show exploziv in inima Bucurestiului.

Pentru doua oara in Romania, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, WhiteSnake, va concerta la Rock the City, spectacolul facand parte din turneul lor de promovare noului album "Forevermore", ce fost lansat in Europa pe data de 25 martie 2011.

O alta trupa britanica, Judas Priest, ii va incanta pe iubitorii muzicii Heavy Metal din Romania cu un spectacol din ultimul lor turneu mondial "Epitaph World Tour".

Baietii de la Prodigy s-au indragostit de Romania. Iata ca acestia vor fi prezenti la Bucuresti in cadrul Festivalului, poposind in tara noastra pentru patra oara. "Breathe", "Voodoo People", "Firestarter" si "Smack My Bitch Up" vor rasuna in Piata Constitutiei cu ocazia Festivalului. The Prodigy vandut pana in prezent 16 milioane de albume in toata lumea.

Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro. Accesul publicului se va face in fiecare zi Festivalului, incepand cu orele 14:00, iar ora de incepere concertelor programate va fi 17:00.

D&D East Entertainment si Eventim recomanda achizitionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim si prin organizatorul Festivalului, D&D East Entertainment.

Sursa : D&D East Entertainment
www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă