Noutăți și comunicate

Trupele W.A.S.P. si Annihilator confirmate pentru LOUD FESTIVAL 2012

2 - 3 iunie 2012
Trupele W.A.S.P. si Annihilator confirmate pentru LOUD FESTIVAL 2012
Loud Concerts anunță cu plăcere ediția LOUD FESTIVAL 2012, cel mai mare festival de rock și metal din Sofia. Festivalul va avea loc între 2 și 3 iunie 2012 în Park Sofia Airport - Terminal 2.

In rețelele de socializare este deja cunoscută participare la aceasta ediție a festivalului a două mari trupe. Astfel, sâmbătă, 2 iunie 2011 pe scena festivalului va cânta legendara trupă W.A.S.P., iar duminică, 3 iunie 2011, scena festivalului va fi ocupată de trupa Annihilator. Curând vor fi anunțati și alți participanți, organizatorii LOUD FESTIVAL 2012 estimează că vor fi mai mult de 10 trupe.


Bilete pentru LOUD FESTIVAL 2012 vor fi puse în vânzare începând cu data de 15 decembrie 2011 și vor fi vândute exclusiv în rețeaua Eventim.bg, în magazinele Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Piccadilly, Technopolis, stații de benzină OMV și altele, și on-line pe http://www.eventim.bg.

Prețurile biletelor:
- achiziționare înainte de eveniment - pentru o zi de festival este de 55 leva,
- achiziționare înainte de eveniment - pentru două zile de festival este de 99 leva,
- achiziționare în datele de 2 și 3 iunie 2011 - pentru o zi de festival este de 65 leva,
- achiziționare în datele de 2 și 3 iunie 2011 - pentru două zile de festival este de 109 leva.

Copiii cu vârsta sub 7 ani vor avea intrare gratuită, în condițiile în care sunt însoțiți sau au completat declarația, care poate fi descărcată de pe site-ul oficial LOUD FESTIVALULUI 2012, http://www.loudfestival.bg.

Locația Park Sofia Airport - Terminal 2 va fi complet transformată pentru a acoperi tot ce este nevoie pentru cele două zile de festival. Pe lângă un program de muzică bogat, LOUD FESTIVAL 2012 va oferi fanilor multe atracții : bungee jumping, radio-ul festivalului, karaoke și multe altele.

LOUD FESTIVAL 2012 va avea, de asemenea, zona de camping lângă scena festivalului. Taxa pentru cort va fi de 5 euro pentru întreaga durată a festivalului.

Câteva informații despre trupele care au confirmat participarea la festival:

Trupa W.A.S.P.

W.A.S.P.
Legendara trupa din Los Angeles vine pentru a șasea oară în Bulgaria. Fiecare vizită W.A.S.P. este o adevărată sărbătoare pentru fanii lor și spectacolele lor sunt așteptate întotdeauna cu mare interes. W.A.S.P. sunt una dintre cele mai populare trupe de metal, nu numai acasă, ci în întreaga lume de aproape 3 decenii.


Trupa Annihilator

Annihilator
Trupa canadiană Annihilator a fost fondată în 1984 de către chitaristul Jeff Waters. Jeff Waters este unul dintre muzicienii care au o influență enormă și au inspirat multe trupe de metal ca chitaristi Trivium, Children of Bodom, Mielul lui Dumnezeu și Evile. El se numără printre cei mai buni chitariști din lume, și pe bună dreptate.


Pentru mai multe informații:

Loud Concerts
http://www.loudfestival.com
http://www.facebook.com/loudfestivalsofia
http://www.twitter.com/loudfestival

Loud Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top