Noutăți și comunicate

Trupele Skalmold, Harlott si Archer sunt confirmate la Maximum Rock Festival 2015

29 aprilie 2015
Trupele Skalmold, Harlott si Archer sunt confirmate la Maximum Rock Festival 2015
Maximum Rock Festival va avea loc între 15-18 octombrie 2015 la Arenele Romane din București și în Club Colectiv.

Formațiile care se alătură line-up-ului sunt Skalmold din Islanda, Harlott din Australia și Archer din America. Curând vom anunța și alte grupuri!



Skalmold a fost întemeiată în 2009 în Reykjavik și este una dintre cele mai iubite formații nordice de Viking/Folk Metal, având un following devotat în România. Sonoritățile abrazive, prestația scenică puternică și compozițiile explozive fac din Skalmold o trupă de referință pentru scena internațională de metal dur.

Sound-ul Skalmold este bazat pe o combinație între muzică specific islandeză și metal de calitate. Versurile sunt inspirate de teme din mitologia nordică și utilizează deseori forme poetice tipice pentru acest spațiu.

Până acum, Skalmold a lansat 4 albume de studio. Cel mai recent, "Með vættum", a fost foarte bine primit atât de fani, cât și de critica de specialitate, care l-a numit "un disc împlinit, matur, pe care ies în evidență virtuozitatea muzicienilor și orchestrația de înaltă calitate" (Angry Metal Guy).

Componență:
Björgvin Sigurðsson - voce, chitară
Baldur Ragnarsson - chitară, voce
Snæbjörn Ragnarsson - bas
Þráinn Árni Baldvinsson - chitară
Gunnar Ben - clape, oboi, voce
Jón Geir Jóhannsson - tobe, voce

Discografie:
"Baldur" - 2010
"Börn Loka" - 2012
"Skálmöld og Sinfóniuhljómsveit Íslands" - 2013
"Með vættum" - 2014



Harlott este o trupă originară din Melbourne, Australia și reprezintă unul dintre cele mai bune exemple de thrash-metal realizat ca la carte, apărute în ultimii ani. Formația se caracterizează printr-un sound complex, dinamic, prin influențele 80s și prin versurile care tratează în mod poetic problemele condiției umane.

Grupul, care concertează pentru prima dată în România, va fi o surpriză plăcută pentru metaliștii din România care vor rămâne impresionați de Harlott. Până acum, trupa a lansat 3 albume de studio și pregătește un al patrulea disc.

Componență:
Andy Hudson - chitară, voce
Ryan Butler - chitară
Tom Richards - bas, backing vocals
Dan Van Twest - tobe

Discografie:
"Virus" - 2010
"None" - 2012
"Origin" - 2013



Archer reprezintă o combinație inedită între hard rock și heavy-metal. Formația provine din însorita Californie și păstrează ceva din energia debordantă a climei fierbinți din această zonă.

De curând, formația a lansat discul "Culling The Weak", produs și mixat de celebrul Mike Clink, cunoscut pentru munca sa cu trupe legendare ca Guns N Roses, Motley Crue și Megadeth. Asemenea trupei Harlott, Archer va concerta în premieră în România în cadrul Maximum Rock Festival.

Componență:
Dylan Rose - chitară, voce
David Desilva - bas, voce
Keyhan Moini - tobe

Discografie:
"Culling The Weak" - 2015



În cel mai scurt timp, vom anunța noi nume importante! Nu uitați că aveți acum ocazia să vă procurați un Pachet Special de abonamente la Romanian Rock Meeting + Maximum Rock Festival. Exclusiv prin reteaua Eventim, rockerii vor putea sa achizitioneze pachetul Romanian Rock Meeting + Maximum Rock Festival care, la pretul de doar 145 de lei, le ofera acces la 2 evenimente, insumand 6 zile de spectacole. Prin acest pachet, fanii beneficiaza de un discount de 25% din pretul biletului la fiecare dintre cele doua evenimente.
S-au pus in vanzare un numar limitat de 100 de pachete speciale, disponibile la Acest Link.

Promusic Events si Maximum Rock doresc ca un numar cat mai mare de admiratori ai acestui gen de muzica sa isi permita sa ia parte la evenimentele lor favorite. Prin pachetul pus la dispozitie, melomanii vor avea ocazia sa ia parte la concerte precum Epica, Annihilator, Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty Shirt, Tiarra, Krepuskul, Crimena, Gothic si altele, care urmeaza sa fie confirmate in cel mai scurt timp, sustinute de formatii internationale de top.

Reamintim ca pretul pentru un bilet normal la Romanian Rock Meeting este de 95 lei iar acesta poate fi achizitionat de la acest Link. Fanii isi mai pot procura inca bilete la pretul special de 87 lei doar de la sediul Maximum Rock si Promusic Events de pe Strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti si via Pay Pal.

Cat despre Maximum Rock Festival, in momentul de fata, prin retelele aferente, biletele pot fi procurate la pretul de 99 lei. La sediul nostru si via Pay Pal acestea pot fi procurate pentru suma de 89 lei. Cu toate acestea, odata cu expirarea perioadei actuale de taxare, pretul va creste.

Mai multe informatii Aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top