Noutăți și comunicate

Trupele Kreator si Delain vor canta la festivalul Metalhead Meeting 2016

10 septembrie 2015
Trupele Kreator si Delain vor canta la festivalul Metalhead Meeting 2016
Thrasherii germani de la Kreator si trupa olandeza de symphonic metal Delain, se alatura grecilor de la Rotting Christ pe afisul festivalului Metalhead Meeting 2016 care se desfasoara intre 3 si 5 iunie 2016, urmand ca multe alte nume sa fie anuntate in curand.
A cincea editie a Festivalului Metalhead Meeting e o editie aniversara cu un lineup pe masura si va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17:00 pana in zori. Va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.



Kreator este una dintre trupele emblematice ale thrash metalului mondial, cu 33 de ani la activ si 13 albume de studio. Piese precum “Violent revolution”, “People of the lie”, “Enemy of God”, “Phobia”, “Impossible Brutality” sau “Civilization Collapse” vor rasuna de pe scena Arenelor Romane in cadrul unui show de peste 90 de minute. Mille Petrozza si Kreator se intoarc la Bucuresti dupa 4 ani si promit un show exploziv pe scena festivalului Metalhead Meeting.



Pe Delain i-ati putut vedea live la inceputul lui 2015, in deschiderea showului sold out alaturi de Sabaton, eveniment warmup party pentru Metalhead Meeting 2015. Olandezii combina symphonic metal-ul cu gothic metalul inca din 2002, cand trupa a fost formata de fostul clapar Within Temptation alaturi de solista Charlotte Wessels. Cu patru albume de studio la activ si 13 ani pe scena, Delain promit la Metalhead Meeting un concet de peste 70 de minute unde veti putea auzi piese precum “Stardust”, “We are the others”, ”Sing to me” sau “April rain”.



Despre METALHEAD MEETING
Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting. Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

Abonamentele earlybird in numar limitat la 300 de bucati din fiecare categorie sunt disponibile la urmatoarele preturi: 120 de lei Acces General respectiv 150 de lei Golden Circle, in fața scenei.

Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de 7000 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de persoane in 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta.

Abonamentele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in taota tara: Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, VGeneration, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)
In curand vom oferi la vanzare si suplimente de Meet & Greet (intalnire cu artistii) in numar foarte limitat si valabile doar cu bilet cumparat (la orice categorie) dar si o serie de pachete Stage VIP cu care puteti urmari showurile artistilor direct de pe scena.

METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol

O productie premium METALHEAD si BestMusic Live Concerts

Facebook event: http://www.facebook.com/events/1987459181392847/

http://www.metalheadmeeting.com | http://www.metalhead.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top